Af - 21/08-16 10:36

29-årige Aleksander var misbruger - nu har han fået sit drømmejob29-årige Aleksander var misbruger - nu har han fået sit drømmejob

Fra junkie til drømmejob. 29-årige Aleksander Vattøy Dyrhol er gået fra et liv på gaden til at blive stoffri familiefar. Nu har han også fået sit drømmejob.

storybild

(Billede: Facebook)

- Hej, jeg hedder Alexander og har brug for et fast job. Desværre ser mit CV ikke ud som mange andres, da jeg ikke har haft et helt normalt liv.

Sådan indleder norske Aleksander Vattøy Dyrhol dét opslag, som han i sidste uge lagde på Facebook. Han havde nemlig et helt specielt ønske.

Efter at have vinket farvel til et liv på gaden med hårde stoffer, har 29-årige Aleksander Vattøy Dyrhol nu både fået kæreste, datter og tag over hovedet, men en sidste ting manglede: fast job. Derfor bad om hjælp på de sociale medier.

Forlad Facebook men bevar dine venner
Forlad Facebook men bevar dine venner

'Hver dag var en kamp at komme igennem'
I Facebook-opslaget fortæller han om sin fortid på gaden som stofmisbruger, og hvordan det har spændt ben for ham i sin søgen efter arbejde. Han har søgt tæt på 60 forskellige jobs uden at få et eneste svar.

- For tre år siden boede jeg på gaden i Bergen og var ved at blive en del af den dystre statistik over misbrugere. Hver dag var en kamp at komme igennem og ingen troede at, jeg ville klare mig, men i dag er situationen en helt anden, skriver han i Facebook-opslaget.

Og nu har det vist sig, at det har kunne betale sig at åbne sit hjerte op. Opslaget er blevet delt over 22.000 gange, og nu er drømmejobbet i hus.

Drømmejob? Her kan du tjene penge på at spise bacon
Drømmejob? Her kan du tjene penge på at spise bacon

- Jeg har fået drømmejobbet. Det er i byggebranchen, fysisk arbejde - perfekt for mig, siger han til VG.

- Det var en arbejdsgiver i Porsgrunn, som tog kontakt en af de første dage. I går var jeg til jobsamtale. Jeg fik jobbet og begynder på mandag. Fast job, fortæller han.

Se på mennesket i stedet for CV'et
Han har længe skulle samle mod til at fortælle sin historie. Nu håber han på, at hans historie kan inspirere andre.

- Jeg er langt fra alene om at have en historie som denne. Jeg ville ønske, at der fandtes flere arbejdsgivere derude, som ser på mennesket og ikke det, som står på CV'et, skriver han i sit seneste Facebook-opslag.

Her takker han samtidig alle dem, som har delt hans opslag.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx