Af - 02/04-16 09:37

Vild video: Lille dreng bag rattet drøner ned ad vej med 180 i timenVild video: Lille dreng bag rattet drøner ned ad vej med 180 i timen

I en ny video ser man en meget ung dreng, der fører en bil ned ad en motorvej med høj fart - et fænomen, der oftere og oftere sker i Saudi Arabien.

I videoen herover ser man, hvordan en lille dreng kører ned ad en motorvej med 180 kilometer i timen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En saudiarabisk far er havnet under massiv kritik fra omverdenen, efter han lod sin lille dreng, der efter alt at dømme er under 10 år gammel, sidde bag rattet i hans bil og køre ned ad en vej med 180 kilometer i timen.

Episoden fandt sted på en motorvej i Saudi Arabien, og en ukendt person - muligvis barnets far - optog det på video, som er blevet uploadet til YouTube.

Fuld mor tvang 9-årig datter til at køre hjem
Fuld mor tvang 9-årig datter til at køre hjem

Her ser man først drengen, der knap er høj nok til at se ud over rattet, inden der bliver fokuseret på bilens speedometer og den trafikerede vej foran dem.

Og det har fået folk op i det røde felt, beretter nyhedssiden GulfNews.

- Faren skulle sendes i fængsel for at lade sin søn køre bil, skriver en bruger og fortsætter:

Dansk milliardær tiltalt for vanvidskørsel: Taget med 212 kilometer i timen
Dansk milliardær tiltalt for vanvidskørsel: Taget med 212 kilometer i timen

- Der burde også være store bøder, for de bringer folks liv i fare.

Episoden er ikke enkeltstående. I de seneste måneder er der kommet flere lignende videoer fra Saudi Arabien frem, hvor fædre filmer deres små børn bag rattet i deres biler.

Blandt andet var der i september sidste år en video med en blot syv år gammel dreng, der førte sine forældres bil på en motorvej fyldt med store lastbiler.

Drenge ramte bil med metalplade fra motorvejsbro
Drenge ramte bil med metalplade fra motorvejsbro

- Uskyldige mennesker burde ikke skulle betale for nogle fædres hensynsløse og ligegyldige opførsler. Der er et reelt behov for at konfrontere disse fædre, skriver en bruger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx