Af - 19/02-14 11:54; Opdateret: 19/02-14 12:10

Her er den hjerteskærende beretning om 11-årige kræftsyge Reece, der tager en meget modig beslutningHer er den hjerteskærende beretning om 11-årige kræftsyge Reece, der tager en meget modig beslutning

En 11-årig britisk dreng med kræft har valgt at stoppe al behandling. Læs hans rørende afsked med livet her.

storybild

11-årige Reece Puddington har valgt ikke at modtage mere behandling for sin kræftsygdom. (Billede: Facebook)

Reece Puddington er 11 år og har kræft. Siden 2008 har man kunnet følge hans liv med sygdommen via hans blog på Facebook. Det er snart slut. Reece har nemlig taget den modige beslutning ikke at modtage mere behandling, og lade naturen gå sin gang.

Ganni designer til fordel for syge børn
Ganni designer til fordel for syge børn

Denne opdatering kunne læses på Reece's blog 13. februar. Her viser den 11-årige dreng hvor utrolig afklaret han er med situationen.

- Efter de seneste scanninger blev jeg sendt hjem for at hvile og tænke over to valgmuligheder. Jeg kunne vælge mere behandling, men det ville betyde, at jeg skulle rejse meget frem og tilbage til og fra hospitalet, og håndtere en masse bivirkninger. Men det kunne også forlænge mit liv, eller..

Skandalelæge Jørn Ege syg af kræft
Skandalelæge Jørn Ege syg af kræft

- Jeg kunne gøre ingenting. Blive hjemme og lade naturen gå sin gang, hvilket ville betyde, at jeg ville miste livet en smule tidligere end hvis jeg modtog behandling. Min mor har de seneste fem til seks år håbet, at hun ville have modet til at vide hvornår nok ville være nok. Efter megen overvejelse mente min mor, at for sin egen skyld ville hun blive ved med at sende mig til behandling, fordi hun ikke vil have, jeg forlader hende. Men for min skyld, skulle hun give slip. Hun giver slip nu...

Kuren mod kræft ligger gemt i rummet
Kuren mod kræft ligger gemt i rummet

Reece Puddington fik i 2008 konstateret kræft i nyrerne. Senere spredte det sig til rygmarven, brystbenet, bækkenet og højre lårben. I 2012 fik han desuden konstateret en tumor i hjernen.

Nu har han altså valgt at stoppe sin behandling og lade naturen gå sin gang omgivet af sine forældre, sin bror og sine to søstre.

Belgien indfører aktiv dødshjælp for børn
Belgien indfører aktiv dødshjælp for børn

Han har sideløbende med sit sygdomsforløb kæmpet for at skaffe penge til et feriehjem for kræftramte børn i sin hjemby, Whitstable.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx