Af - 20/10-16 15:31

Mexicansk narkokartel lemlæster ofre: Skar hænderne af og ridsede budskab i pandenMexicansk narkokartel lemlæster ofre: Skar hænderne af og ridsede budskab i panden

Seks personer er fundet lemlæstet i en vejkant i Mexico. Narkokartel skar deres hænder af og ridsede sætningen 'jeg er en tyv' i deres pande.

storybild

Kvinden med de afskårede hænder. (Billede: elblogdelnarco.com.)

Fem mænd og en kvinde er fundet efterladt og lemlæstet på en vej i det vestlige Mexico. Fælles for de seks ofre er, at de alle har fået hænderne skåret af og deres pande markeret med ordene 'jeg er en tyv'.

Det skriver mediet Tribune.com.

Ifølge Mexicansk politi er det en kriminel narkogruppe, der har efterladt de mishandlede ofre midt på en vej i Mexicos næststørste by Tlaquepaque, nær Guadalajara.

Narkogruppen havde også smidt en død mand i vejkanten og to poser med afhuggede hænder i.

Den døde mand skulle angiveligt være 39 år gammel og gift med en 44-årig kvinde, der slap med livet i behold, men fik hænderne skåret af.

Det er ikke unormalt, at narkokarteller ofte efterlader lig i Mexico's vejkanter, men dette tilfælde, hvor ofrene er lemlæstede og ikke slået ihjel, er et usædvanligt syn for mexicansk politi.

Vidner forklarer, at ofrene blev kørt til stedet i to biler og efterladt med noten 'dette her sker for os, fordi vi er tyve'.

Den vestlige stat Jalisco, hvor Guadalajara ligger, har i de seneste år set mange rædselsvækkende voldshandlinger, som er linket til de mange narkokarteller, der plager landet.

Du kan læse mere om episoden her. Vi advarer om ubehagelige billeder på sitet.

Yderligere to mænd fængslet i østjysk narkosag
Yderligere to mænd fængslet i østjysk narkosag

Fem mænd er fængslet i sag om narko og skydevåben
Fem mænd er fængslet i sag om narko og skydevåben

Filippinerne undskylder for at kalde Obama en horeunge
Filippinerne undskylder for at kalde Obama en horeunge

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx