Af - 22/12-16 19:12

7 tegn på, du er en voksen fanget i en permanent ungdom7 tegn på, du er en voksen fanget i en permanent ungdom

#6: Du bliver oppe alt for sent, fordi du lige skal stalke dit seneste crush helt igennem på sociale medier.

storybild

Vi kender det allesammen: Selvom man er ved atblive voksen, så er det nogle gange svært at forene sig med, at man også skal opføre sig voksent.

Og i modsætning til tidligere er det blevet rimelig acceptabelt at opføre sig ungt længere, så selvom man er tæt på de 30, så kan det være helt okay at gøre ting, der ellers før var forbeholdt folk i starten af 20'erne.

LISTE: Her er 5 seriøse udenlandske webadresser: Har du besøgt Fisse.de?
LISTE: Her er 5 seriøse udenlandske webadresser: Har du besøgt Fisse.de?

Men nu har den britiske livsstilsekspert for Independent, Rachel Hosie, samlet en række ting, der skal hjælpe en med at finde ud af, om man er en voksen, der er fanget i sin ungdom.

Du vil have din mad OMGÅENDE. Og hvis du ikke får det, er du klar til at lave en scene, der involverer skrig og råb.

Du NÆGTER at lave selv små gøremål i hjemmet. En eller anden. der ikke er dig, må ordne den kæmpe opvask, du har har fået lavet.

Du kan bedst lide den mad, du også kunne lide i din barndom. Det betyder pizza og spaghetti med kødsovs, der ikke skal laves på andre måder, end som mor lavede den.

LISTE: Her er årets DUMMESTE spørgsmål på Facebook
LISTE: Her er årets DUMMESTE spørgsmål på Facebook

Du får stadig lommepenge fra dine forældre. Det er svært at finde tid til at arbejde flere timer, når man også skal passe alle sine ungdoms-gøremål som at feste og sove længe.

Du bor stadig hos dine forældre. Selvom det ikke er så fedt at fortælle, når du skal score i byen, så er det stadig bedst at få vasket tøj og få gratis mad derhjemme.

Du bliver opppe længe, fordi du lige skal have det seneste med på sociale medier, hvor du også kan bruge timevis på at stalke din næste potentielle kærlighed.

9 tips: Sådan styler du dit nytårshår og makeup
9 tips: Sådan styler du dit nytårshår og makeup

Du forelsker dig hurtigt. Selvom det normalt er forbeholdt teenagere at forelske sig til højre og venstre, så er det næsten umuligt for dig at overleve, hvis ikke dit seneste crush kaster al sin kærlighed på dig.

H/T Independent

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx