Af Laura Rode Nygaard - 17/12-17 18:58; Opdateret: 17/12-17 21:06

22-årig sad fængslet for voldtægt: Så dukkede hemmelig harddisk op 22-årig sad fængslet for voldtægt: Så dukkede hemmelig harddisk op

Beskederne vendte op og ned på sagen.

storybild

En 22-årig mand kunne se frem til ti års fængsel og en plads i det nationale register over sexforbrydere, hvis han blev dømt skyldig i seks anklager om voldtægt og seksuelle overgreb. Men så dukkede en harddisk med mere en 40.000 beskeder op. Og de vendte op og ned på det hele.

Det skriver The Times.

22-årige britiske Liam Allan var tiltalt for over en 14 måneder lang periode at have voldtaget og krænket en 19-årig kvinde seksuelt. Kvinden hævdede, at parret havde haft sex mod hendes vilje, mens den unge kriminologistuderende mente, at der havde været samtykke, og at hun blot var sur over, at han ikke ville ses mere, efter han var taget tilbage på universitetet.

Nu sad han på anklagebænken i sagen efter at have været fængsel i foreløbig to år. Og han havde efterhånden mistet alt håb om at blive løsladt, da retssagen pludselig blev standet på dramatisk vis - man havde nemlig fundet 'nye' beviser.

Det viste sig, at politiet i al den tid havde ligget inde med en harddisk med over 40.000 beskeder fra den unge kvinde, som politiet havde vurderet 'for personlige' til at blive læst op i retten.LÆS OGSÅ: Populær DR-vlrt afslører sit værste juleminde: 'Det var så pinligt'

I beskederne tigger kvinden gentagne Liam Allan om sex, fortæller hvor meget hun nyder det og diskuterer hede fantasier om sex og voldtægt, skriver The Times.

22-årige Liam Allan er lettet over at være bevet renset i 11. time, men han er samtidig rystet over den 'mentale tortur', han har været udsat for i løbet af de seneste to år, fortæller han.

»Man er helt alene. Jeg kunne ikke tale med min mor om detaljer i sagen, for hun kunne potentielt blive kaldt ind som viden. Jeg kunne ikke tale med mine venner, for de kunne måske blive ringet op. Jeg følte mig helt isoleret gennem hele processen,«  siger han Liam Allan, der føler sig forrådt af systemet.

LÆS OGSÅ: Salma Hayek står frem med uhyggelige påstande: 'Weinstein truede med at dræbe mig'

Han er nu blevet kendt ikke skyldig i samtlige tiltaler.

En talsmand for London Metropolitan Police udtaler:

»Vi er opmærksomme på, at sagen er blevet afvist i retten, og vi foretager nu en undersøgelse for at klarlægge omstændighederne, der førte til denne handling.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx