Af - 04/01-15 13:56

Golfklub mistede medlemmer og gjorde noget meget kontroversieltGolfklub mistede medlemmer og gjorde noget meget kontroversielt

Briterne er begyndt at droppe golfsporten, og det har fået en golfklubejer til at tænke i en ret alternativ løsning.

storybild

Morley Hayes Golf Club i Storbritannien mistede medlemmer og bestemte sig for at udvide hullernes størrelse markant. (Billede: Polfoto/AP)

Hvad gør man når folk bare ikke gider at spille golf? Man laver da bare golfhullerne 30 centimeter større.

Det gjorde briten Daniel Delaney, da medlemmerne svigtede hans golfklub.

- Vi skal blive ved med at have folk interesseret i sporten, så de bliver ved med at synes det er sjovt, sagde han til BBC.

Efter at blive svigtet af sine medlemmer valgte han at udvide golfhullerne på klubbens baner fra de klassiske ti centimeter til fyrre centimeter i diameter.

103-årig mand slår imponerende golfrekord
103-årig mand slår imponerende golfrekord

Ideen kommer af at de britiske klubber generelt set oplever en golfkrise med over 200.000 færre medlemmer på 10 år. Men også dansk golf begyndt at komme i modvind med 5,7 procent færre ansatte i golfklubberne fra 2012 til 2013.

Og derfor er ideen med de større huller ikke helt dum mener Henrik Langkilde, der til dagligt står som ekspedient i Simgolf i København, og selv spiller professionel golf.

- Jeg synes umiddelbart det lyder som en god ide. For det vil skabe flere succesoplevelser for nybegynderne, siger han til metroxpress.

Dansk lystfisker opfinder succes-kamera: Se action under vandet
Dansk lystfisker opfinder succes-kamera: Se action under vandet

Hos Simgolf kan man spille golfsimulationer på en computer, og systemet giver da også en fordel til nybegynderne forklarer han:

- Vi har i allerede lavet det sådan, at bolden bare automatisk ryger i hullet, hvis den kommer indenfor den rigtige radius, siger han.

Manden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvede
Manden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvede

I Give Golfklub er man dog ikke særlig begejstret for briternes forsøg på at tiltrække medlemmer. Formand Keld Juul Jensen kan ikke forestille sig at noget lignende vil være attraktivt i Danmark.

- Det ville ødelægge den udfordring, der nu engang er veda t ramme sådan en lille bold i sådan et lille hul. Spillet handler jo om præcision, så det bliver ikke længere så interessant at spille, siger han.


LÆS OGSÅ: Facebook-ægteskab endte i vold

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx