Af - 16/09-13 13:06; Opdateret: 16/09-13 13:46

Bruden var en mand og gommen var en kvindeBruden var en mand og gommen var en kvinde

Et par skrev britisk historie, da de som landets første dobbelt-transseksuelle par blev gift i fredags.

storybild

Helen hed oprindeligt Leslie, og Felix hed Katy. I dag har de begge fået kønsskifteoperationer, og nu er de gift. (Billede: Facebook)

Helen og Felix Fenlon skrev britisk historie, da de sagde ‘ja’ til hinanden i fredags.

Helen plejede nemlig at være en mand, mens Felix blev født som kvinde. Dermed er de det første dobbelt-transseksuelle par, der er blevet viet i Storbritannien, skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Transseksuel mand har født en baby

Felix og Helen, der før deres kønsskifteoperationer henholdsvis hed Katy og Leslie, har dermed langt om længe fundet kærligheden, tyder det på. Mellem dem har de nemlig fire brudte ægteskaber og 10 børn i bagagen.

- Dette er den første dag af det liv, jeg altid har villet leve - som det rigtige køn med den rigtige person ved min side, sagde gommen, Felix Fenlon, efter sit bryllup, skriver Daily Mail.

Parret mødte hinanden i 2008, da Felix (dengang Katy) indrømmede til sin læge, at han var fanget i den forkerte krop. Han blev henvist til en psykolog, der satte ham i kontakt med hans kommende udkårne, der organiserede en supportgruppe for transseksuelle.

- Jeg kastede et blik på denne statslige kvinde, og var nødt til at vide mere om hende, siger Felix om første gang, han mødte Helen.

LÆS OGSÅ: Rystende: Bøsser tør ikke gå hånd i hånd

Fredag den 13. september blev parrets bryllupsdag, eftersom det var den dag, de begge fik deres operationer. Helen i 2003 og Felix i 2010.

Se billeder fra Felix og Helens bryllup på Daily Mail.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Se interviewet: Frustreret Zorniger...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx