Af - 25/01-14 14:15; Opdateret: 25/01-14 16:16

Hanelefant angreb  bilen: Gennemboret af stødtandHanelefant angreb bilen: Gennemboret af stødtand

- Næste gang han borede hul i bilen, tænkte jeg 'Det var anden gang, han missede'. Jeg ved ikke, hvor mange gange, han ramte bilen, inden jeg følte en stærk smerte, siger 30-årige Sarah Brooks.

storybild

Se videoen i artiklen

- Da det skete, udspillede mit liv sig for øjnene af mig. Jeg tænkte 'Vi har kun været sammen i halvandet år, livet er godt. Hvorfor nu? Hvorfor helvede nu? Det er bare ikke fair'. Jeg vidste ikke, om vi ville overleve, siger Sarah Brooks til Daily Mail.

Den 30-årige lærer skal være glad for at være i live, efter hun sammen med sin forlovede blev angrebet af en elefant under en safari i Sydafrika i begyndelsen af januar. Angrebet blev fanget på video af en bagvedkørende bil.

Elefant dræber ung dyrepasser i zoologisk have
Elefant dræber ung dyrepasser i zoologisk have

Hvorfor bakker de ikke?
Når man ser videoen, kan man ikke undgå at tænke: 'Hvorfor bakker de ikke?'. Men Sarah Brooks, der førte bilen, fortæller, at hun simpelthen gik i panik.

- Det var forfærdeligt. Elefanten var på vej mod os, så jeg svingede for at lavede en trepunktsvending, men jeg kunne ikke få den i bakgear. Jeg gik totalt i panik, fortæller hun.

TV: Drillende elefant vækker doven hund
TV: Drillende elefant vækker doven hund

At parret er i live, er mere held end forstand, erkender hun.

- Da den angreb første gang, ramte en af stødtænderne gennem mit hår og var så tæt på mit hoved, siger hun og demonstrerer med to fingre, at der var tale om centimeter.

- Næste gang han borede hul i bilen, tænkte jeg 'Det var anden gang, han missede'. Jeg ved ikke, hvor mange gange, han ramte bilen, inden jeg følte en stærk smerte og en stødtand, der borede sig ind i mit lår. Det gjorde ondt, men adrenalinen tog det værste, jeg var bare glad for at være i live.

Voldsom konsekvens
Til sidst stoppede elefanten sit angreb og forlod stedet. Parret har siden fået at vide, at den havde sår over det meste af kroppen og var oprevet efter et sammenstød med en anden han-elefant tidligere på dagen.

Trampet ihjel af elefant under petanque-spil
Trampet ihjel af elefant under petanque-spil

Som følge af angrebet måtte Sarah Brooks flyves til et nærliggende hospital, hvor hendes tilstand var kritisk i fire dage.

Sarah Brooks fik brud på sit bækken fire steder efter mødet med elefantens stødtænder og må bruge krykker de næste 12 uger. Lægerne har fortalt hende, at hun grundet skaderne på hendes bækken ikke vil være i stand til at få børn.

Hendes forlovede, Jans de Klerk, slap med skrammer så små, at det end ikke krævede et plaster.

Se den skræmmende video i artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx