Af - 16/08-15 22:00; Opdateret: 16/08-15 23:49

Hollywood-stjernes guddatter knivdræbtHollywood-stjernes guddatter knivdræbt

Den 33-årige E'Dena Hines blev erklæret død, efter hun blev stukket adskillige gange.

storybild

Her ses Morgan Freeman sammen med den nu afdøde Edena Hines til Golden Globe-prisuddelingen i 2005. (Billede: AP Images)

- Verden vil aldrig kende til hendes kreative talent, eller hvor meget hun havde at tilbyde. Hendes venner og familie var heldige at vide, hvad hun stod for som person. Hendes stjerne vil fortsat lyse klart i vores hjerter, tanker og bønner. Må hun hvile i fred.

Sådan skriver den 78 årige skuespiller Morgan Freeman i en pressemeddelelse, efter det blev offentliggjort, at hans sted-barnebarn og guddatter E'Dena Hines er blevet stukket ned og dræbt på Manhattan i USA søndag. Det skriver flere medier heriblandt New York Post.

Politiet fandt hendes ekskæreste, der skreg, ved siden af den 33-årige E'Dena Hines' livløse krop. Hun blev kørt på hospitalet i Harlem, hvor hun blev erklæret død.

New York Post skriver, at deres politikilder fortæller dem, at det er ekskæresten, som står bag drabet på Morgan Freemans sted-barnebarn, og den mistænkte mand skal mentalevalueres. Politiet oplyser, at de endnu ikke ved, hvad der førte til den tragiske hændelse.

Vidner til det voldsomme drab oplyser til mediet, at ekskæresten forsøgte at lave en exorcisme på E'Dena Hines.


LÆS OGSÅ: Morgan Freeman om cannabis: Jeg spiser, drikker, ryger og sniffer det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx