Af - 15/03-16 15:17; Opdateret: 15/03-16 15:59

Identiske tvillinger vil have identiske børn med den samme mandIdentiske tvillinger vil have identiske børn med den samme mand

Sidste år blev Anna og Lucy kåret til at være verdens mest identiske tvillinger, men det stopper ikke der

Bildstrecke im Grossformat »

Anna og Lucy DeCinque ses til højre eller til venstre :-)

Verdens mest identiske tvillinger fortæller i et nyt tv-program, at de også vil have blive gravide sammen - og så med den samme mand.

Det skriver australske News.

Mobilnummer, tøj, frisure, madvaner og kosmetiske indgreb, Lucy og Anna DeCinque fra Perth i den vestlige del af Australien deler alt, også kæreste og sågar dobbeltseng.

De australske tvillinger blev sidste år udnævnt til at være at verdens mest identiske kærester efter at have optrådt i et japansk quizprogram, hvor deres matchende ydre narrede en computer, der var fyldt med teknik til ansigtsgenkendelse.

Vildt! Fik ET sæt tvillinger med TO forskellige mænd!
Vildt! Fik ET sæt tvillinger med TO forskellige mænd!

I et tv-programmet Insight, der løber over de australske tv-skærme på kanalen SBS tirsdag aften lokal tid, blev de matchet med andre identiske tvillinger. De kunne dog komme med en overraskende udmelding, når de 30-årige søstre skal have børn, så skal det være med samme mand og på samme tid.

- Hvis jeg blev gravid, så ville Lucy helt sikkert også blive gravid med det samme, vores kroppe bliver nødt til at være de samme, siger Anna DeCinque til australske News og forsætter:

- Vi regner klart med at få det til at ske. Vi forsøger ikke lige nu, men vi ellers begge børn, og de elsker os, men det er ikke tiden til det lige nu.

Mor til enæggede tvillinger i hver sin farve: - Vi var lamslåede ved fødslen
Mor til enæggede tvillinger i hver sin farve: - Vi var lamslåede ved fødslen

De to vil gå så vidt i deres jagt på at få synkrone graviditeter, at de vil gennemgå et fertilitetsforløb sammen.

Anna og Lucy har flere gange taget en tur rundt på de internationale netmedier, hvor fokus ofte har været på deres samliv med den 32-årige fælleskæreste Ben, der i øvrigt også selv er tvilling, dog ikke enægget.

- Vi har haft separate kærester før, men de forstod ikke, hvor tæt vi er på hinanden. Ben forstår, at vi gerne vil være sammen hele tiden, fortæller de.

Tvillinger blev gift samme dag – nu begraver de deres mænd samtidig
Tvillinger blev gift samme dag – nu begraver de deres mænd samtidig

Et andet fokuspunkt, som mange har interesseret sig for, er de godt 250.000 australske dollar, eller godt 1,25 danske kroner, som tvillingesøstrene har brugt på at komme til at ligne hinanden. Det lyder som en massiv omgang ombygning hos plastikkirurgen, men så galt er det faktisk ikke.

- Den eneste operation, vi har fået, er vores brystimplantater. Vi har fået fylde i læberne, tatoveret øjenbryn, skin peels, men det eneste kirurgiske indgreb er brysterne, fortæller de.

Søstrene har været sammen med kæresten Ben i fire år, og bor i øvrigt også sammen med deres mor. Anna og Lucy besluttede sig for alvor for at begynde at ligne hinanden for seks år siden, hvor deres far gik bort.

Ungt forældrepar i chok over tvillingers udseende - kan du se hvorfor?
Ungt forældrepar i chok over tvillingers udseende - kan du se hvorfor?

Baggrunden for tv-programmet er at sætte fokus på, hvor meget man kan få ud af de såkaldte tvillingestudier indenfor videnskaben. Ved at se på, hvordan den ene tvilling udvikler sig under bestemte betingelser i forhold til den anden kan man bestemme meget ud fra deres forskellige opvækst og miljø. Både biologisk og psykologisk.

De identiske tvillinger er bange for at melde sig til et tvillingeforsøg. De er ikke så vilde med tanken om, at de ikke vil bryde sig om resultatet

- Vi vil veje det samme, vi vil have vores krop på samme måde. Hvis vi var med i et tvillingestudie, og der var forskel på os, ville vi blive kede af det, siger de.

Engle for evigt: - Sådan har vi det, når folk griner af os
Engle for evigt: - Sådan har vi det, når folk griner af os


En af verdens rigeste kvinder gravid: 53 år og med tvillinger på vej
En af verdens rigeste kvinder gravid: 53 år og med tvillinger på vej

Det er ikke helt let at høre forskel på tvillingesøstrene - hør selv i klippet nedenfor.

LÆS OGSÅ: Triste tvillinger efter indbrud: Har mistet dyrebare minder

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
‘Venner’-stjerne forsvarer den...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Glem Real Madrid! Derfor var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx