Af - 04/10-16 20:50

Baren her er kun for smukke mennesker: Så lækker skal man væreBaren her er kun for smukke mennesker: Så lækker skal man være

Du har sikkert allerede gættet, hvor den ligger...

Bildstrecke im Grossformat »

Bladr videre i billedhjulet for at se to medlemmer, der er lækre nok til at blive lukket ind på VIP Room.

Et dating-site udelukkende for smukke mennesker rykker nu væk fra internettet og får en fysisk klub, hvor de, der er blevet udstyret med et heldigt udseende, kan nyde hinandens selskab. Og kun deres selskab.

Klubben skal hedde VIP-roomDet skriver Bravo TV.

Dating-tjenesten for smukke mennesker, Beautiful People, hvor fysisk attraktive mennesker kan date hinanden, åbner nu en bar i Los Angeles i USA, hvor de smukke medlemmer kan mødes i levende live. Filmbyen, hvor tusindvis af smukke folk håber på at slå igennem i Hollywood.

Her åbner der blowjob-café: Bliver landets dyreste kop kaffe
Her åbner der blowjob-café: Bliver landets dyreste kop kaffe

I alt findes dating-servicen i 120 lande, her i blandt Danmark, og man skal da også være medlem af online-klubben for at blive lukket ind af døren. For at blive optaget i det nydelige fællesskab skal man uploade billeder af ansigt og krop, samt skrive en profiltekst.

Til gengæld lover grundlæggeren, at klubben vil være fyldt med knivskarpe, velformulerede mennesker, der arbejder som alt fra tandtekniker til model.

Café vil indføre nyt koncept: Et blowjob til morgenkaffen
Café vil indføre nyt koncept: Et blowjob til morgenkaffen

- Vi får en del røg for at diskriminere, men vi omfavner simpelthen kritikken, siger grundlæggeren Greg Hodge ifølge BravoTV.

I Danmark blev flere medier snydt af et fupnummer tilbage i 2013, hvor spilopmagere fra Douglas Entertainment sendte en pressemeddelelse ud for en lignende klub, der skulle hedde 'Eye Candy.'

Nøgenrestaurant nægter at lukke overvægtige ind
Nøgenrestaurant nægter at lukke overvægtige ind


LÆS OGSÅ: Nøgenhed virker: Fræk nøgen-restaurant åbner i London

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx