Af - 05/10-15 10:46

Sygeplejerskes værste mareridt: - Hele min verden styrtede sammenSygeplejerskes værste mareridt: - Hele min verden styrtede sammen

En amerikansk sygeplejerske stod i den værst tænkelige situation, da hun skulle identificere patienten på båren i skadestuen

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk sygeplejerske blev forfærdet, da et kørekort afslørede, at den blodige patient på briksen i virkeligheden var hendes bror.

Det skriver NBC Los Angeles.

Jenifer Medina glemmer aldrig den fredag aften, da hun havde vagt på skadestuen på Mission Hospital i en forstad til Los Angeles i det sydlige Californien, og det forfærdelige gensyn med en tegnebog, som hun kendte alt for godt.

Personalet i modtagelsen i skadestuen havde en travl dag, og da det uidentificerede offer for en flugtbilist blev bragt ind, blev sygeplejersken bedt om at gå patientens ejendele igennem, så man kunne komme nærmere på den ilde tilredte mands identitet.

Lægerne afviste mistanke om mystisk sygdom: Så døde teenager af netop den
Lægerne afviste mistanke om mystisk sygdom: Så døde teenager af netop den

Til Jenifers store skræk virkede pungen bekendt, og mens lægerne arbejdede på højtryk for at redde manden på båren, så stirrede sygeplejersken lige ind i sin brors ansigt, da hun hev hans kørekort frem.

- Hele min verden styrtede sammen. De andre sygeplejersker, som jeg kalder mine venner, kom alle sammen og holdt om mig, da jeg lå og tudbrølede på gulvet, skriver Jenifer efterfølgende om oplevelsen.

- De fik mig lagt ned på en seng, og jeg spurgte dem 'om han var væk?' og de bekræftede de desværre.

Vidner fortæller, at den 23-årige Cesar Andres Medina, der blot blev kaldt for Andy af sine nærmeste, var blevet torpederet af en pick-up truck, da han krydsede vejen i et fodgængerfelt for grønt lys. Bilisten var kort stoppet op efter kollisionen, men valgte alligevel at forlade ulykkesscenen i sin store bil af mærket Dodge Ram.

TV: Ventede i 2,5 år: Her giver moren sin transkønnede teenager gaven over dem alle
TV: Ventede i 2,5 år: Her giver moren sin transkønnede teenager gaven over dem alle

Den 19-årige flugtbilist blev senere anholdt, sidder i Orange County Jail og skal for retten tirsdag.

Søsteren har nu oprettet en mindeindsamling, hvor hun håber, at folk vil bruge lejligheden til at sende broren en sidste hilsen og eventuelt give en donation, der kan hjælpe familien igennem den svære tid.

- Andy havde så mange planer for sin fremtid og blev revet væk fra os alt for tidligt. Jeg vil bare gerne have, at alle de mennesker, som han elskede, og som elskede ham, kan få en chance for at give ham en sidste hilsen med på vejen, skriver sygeplejersken på GoFundMe.

LÆS OGSÅ: 11-årig pige giver de voksne baghjul: Startede Syrien-indsamling for to år siden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx