Af - 26/01-16 06:16

Galleri: Hund blev lukket ud for at tisse - endte med at løbe et halvmaratonGalleri: Hund blev lukket ud for at tisse - endte med at løbe et halvmaraton

Hunden plejer ellers at være doven, oplyser den overraskede ejer.

Bildstrecke im Grossformat »
April Hamlin fra byen Elkmont i Alabama lukkede sin 2-årige blodhund Ludiville ud i haven for at tisse. Men pludselig havde den fundet vej til det lokale halvmaraton. Ludivilles ejer April Hamlin fra byen Elkmont i Alabama vidste intet om, at hvad hendes hund havde gang i. Først da hun senere fik tilsendt billeder fra nogle venner, der arbejdede som frivillige under løbet, forstod hun, at Ludiville havde deltaget i - og gennemført - det lokale maraton. Endda i en imponerende tid. Ludiville tilbagelagde de lidt over 21 kilometer i tiden 1:32:56. Det var nok til at sikre Ludiville en (uofficiel) 7. plads. - Hun er tilbagelænet og venlig, så jeg kan ikke forstå, at hun løb hele halvmaratonet, fordi hun faktisk er virkelig doven, siger ejeren April til Runner's World. Den 49-årige løber Tim Horvath fortæller til Runner's World, at han løb det meste af løbet med hunden, der gang på gang overhalede ham, men undervejs blev distraheret adskillige gange - blandt andet af en død kanin, som den lige skulle udforske. Løbet fandt sted den 16. januar i Elkmont i Alabama, USA. Ifølge løbsfotografen Gregg Gelmis startede Ludivine på andenpladsen næste hele den første kilometer. Da hun nåede mållinien var hun dog faldet tilbage på en 7.plads. Kilde: www.werunhuntsville.com/ Gregg Gelmis skriver i oplægget til sine billeder, at rygtet går på, at løbet næste år vil blive ømdøbt til "the Hounddog Half" med en særlig pris til den, der bliver nummer syv. Om der er sandhed i rygterne vil dog kunne tiden vise. Kilde: www.werunhuntsville.com/ Ludiville endte med at få en medalje for at have gennemført løbet.

I galleriet herover kan du følge den 2-årige blodhund Ludiville, mens den gennemfører Elkmont halvmaraton.

Den toårige blodhund Ludivine blev lukket ud for at tisse, men endte med at deltage - og gennemføre - et lokalt halvmaraton.

Se billeder fra den sjove begivenhed øverst i artiklen.

April Hamlin fra byen Elkmont i Alabama, USA, fik sig forleden noget af en overraskelse.

Hun havde lukket sin to-årige blodhund Ludivine ud i haven for at tisse, men pludselig var den væk.

Heldigvis blev ejer og hund hurtigt genforenet igen. Men til Aprils overraskelse havde det firebenede familiemedlem været ude på noget af et svinkeærinde.

Heltedåd: Hoppede i det iskolde vand og reddede Bølles liv
Heltedåd: Hoppede i det iskolde vand og reddede Bølles liv

Ludivine var nemlig på sin flugtrute nået til startlinien ved Elkmonts lokale halvmaraton. Og på imponerende vis, havde den unge hunhund gennemført det godt 21 kilometer lange løb - endda i den imponerende tid 1 timer, 32 minutter og 56 sekunder, hvilket gav hunden en uofficiel 7. plads i løbet.

Det skriver det canadiske løbemagasin Runner's World.

Ludivine's grand entrance to half marathon running!

Opslået af Elkmont Half Marathon - The Trackless Train Trek på 18. januar 2016

April fortæller til Runner's World, at hun først fandt ud af, hvor Ludivine var blevet af, da hun begyndte at få tilsendt beskeder med billeder af den firebenede løbehelt fra sine venner, der arbejdede som frivillige under løbet.

- Mine første reaktion var, at jeg var flov og bange for, at hun måske havde været i vejen for de andre løbere, fortæller den 43-årige ejer til Runner's World.

Hun fortæller, at Ludivine har en forkærlighed for at tage en afstikker ned til de nærliggende skove, så hun er kendt af lokalsamfundet.

Men én ting undrer hun sig dog over.

- Hun er tilbagelænet og venlig, så jeg kan ikke forstå, at hun løb hele halvmaratonet, fordi hun faktisk er virkelig doven, siger April.


Internet-fænomen: Alle elsker dette plejehjem for hunde
Internet-fænomen: Alle elsker dette plejehjem for hunde

Den 49-årige løber Tim Horvath fortæller til Runner's World, at han løb det meste af løbet med Ludivine, der gang på gang overhalede ham, men undervejs blev hun distraheret adskillige gange - blandt andet af en død kanin, som hun lige skulle udforske.

Derfor endte Ludivine da også på en uofficiel 7. plads - lige efter Tim Horvath, der fortæller, hvordan nogle frivillige sørgede for, at Ludivine også fik en medalje om halsen for at have gennemført løbet.

Husker du de danske hunde, der blev verdenskendte - Sådan har de det i dag
Husker du de danske hunde, der blev verdenskendte - Sådan har de det i dag

Obama afgør det: Sådan går hunde med bukser!
Obama afgør det: Sådan går hunde med bukser!

FØJ: Derfor spiser hunde lort
FØJ: Derfor spiser hunde lort

LÆS OGSÅ: Dyrlæge: Flere hundeejere vil ikke lade deres hunde operere for vejrtrækningsproblemer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx