Af - 12/09-16 15:25

Alexander Wang og Adidas offentliggør eftertragtet kollektionAlexander Wang og Adidas offentliggør eftertragtet kollektion

En af verdens mest anerkendte tøjdesignere udgav lørdag sin længe ventede kollektion under sit modeshow i New York.

Bildstrecke im Grossformat »

Modeindustrien har sitret af spænding, siden det i sidste måned blev annonceret, at Alexander Wang ville udgive endnu en tøjkollektion i samarbejde med Adidas.

Lørdag blev den længe ventede kollektion så endelig offentliggjort under New York Fashion Week, og det gik ikke stille for sig, da den tidligere Balenciaga designer skulle vise verden, hvad han i samarbejde med den tyske sportsgigant har kreeret. Det skriver Vogue.

#adidasoriginalsxaw

A photo posted by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Flere kendte rappere og hiphoppere var at finde til modeshowet, heriblandt Nicki Minaj og Tyga, samt Travi$ Scott og Desiigner, der optrådte i support til Wang x Adidas-kollektionen. Selv havde Alexander følgende at sige om det nye samarbejde:

- [Adidas] Originals er sådan et ikonisk brand, med omgående genkendelige symboler og logoer. Det er både forankret i arv og samtidig totalt moderne, fortalte Wang til Vogue.

Kanye West-modeshow gik helt galt
Kanye West-modeshow gik helt galt

Den verdenskendte designer blev for alvor kendt herhjemme, da han udgav Wang x H&M kollektionen, der havde en opdelt kollektion til mænd og kvinder. I sit nyeste skud på stammen har Wang skabt 84 stykker tøj og sko, der modsat Wang x H&M er til både mænd og kvinder.


Og så har han forsøgt at fornye brandet med en mindre revolution - ved at vende det velkendte Adidas-logo om.

- Med denne kollektion var idéen at tage koderne og ikonerne fra Adidas Originals brandet, og se på hvad deres symboler betyder, og vende dem på hovedet.

Der er ingen tvivl om at den nye kollektion bliver eftertragtet, måske endda så meget, at fashionistas må lægge sig i kø, for at få fingrene i tøjet.

Men hvis du er så heldig at være i New York lige nu, har Adidas fået den idé, at køre rundt i New York og sælge udvalgte genstande fra kollektionen - hvis du er hjemme i Danmark, må du vente til foråret 2017.

GUIDE: Sådan faker du dig til modeugen
GUIDE: Sådan faker du dig til modeugen

Det var ikke kun rappere og hiphoppere, der mødte op til New York Fashion Week. Også Madonna iførte sig Alexander Wang x Adidas Originals kollektionen, og flashede endda en anelse af sine former


LÆS OGSÅ: Beyoncé lancerer ’Lemonade’-kollektion

LÆS OGSÅ: YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx