Af - 13/01-14 14:09

Teletubbies og Mr. Bean bekæmper nordkoreansk diktaturTeletubbies og Mr. Bean bekæmper nordkoreansk diktatur

Det kan snart blive muligt for nordkoreanere at se britiske tv-programmer som Teletubbies og Mr. Bean.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nu kan nordkoreanske børn måske snart synge med på intro-sangen til børneprogrammet med farvestrålende teletubbies.

BBC Worldwide og storbritaniens udenrigsminister William Hague forhandler nemlig med Nordkoreas statsejede tv-station om muligheden for, at de kan begynde at sende Teletubbies. Det skrive The Sunday Times.

BBC håber, at det, at Teletubbies og andre af deres tv-programmer bliver sendt i Nordkorea, kan lære nordkoreanerne om verdenen uden for Kim Jong Uns diktatur.

- Jeg har altid været overbevist om, at det var Dallas og Dynasty og ikke diplomati, der fik Berlin-muren revet ned. De programmer, der bliver sendt til Nordkorea er fredelige ting som Mr. Bean, EastEnders, Miss Marple og Poirot, siger en kilde i det britiske Udenrigsministerium.

Hvis det går, som BBC vil, bliver Teletubbies og andre populære britiske tv-programer som EastEnders, Top Gear, Doctor Who og Mr. Bean screenet af Nordkoreas statsejede tv-station.

- På længere sigt, er dette en god måde at få en forbedret forståelse for resten af verden, indenfor et så lukket samfund, har William Hague skrevet i et brev til en kommite i det britiske udenrigsministerium.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Medina har fået sin dom for...
bt.dk
Fodboldlegendens tragedie: Min...
bt.dk
Magnussen vil ikke tale om det: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx