Af Finn Bjørvig Hansen - 19/01-18 07:38

Et besynderligt syn fik politimand til at stoppe op - nu går hans reaktion verden rundtEt besynderligt syn fik politimand til at stoppe op - nu går hans reaktion verden rundt

Kan du se, hvad han studser over?

storybild

En politibetjent står ved siden af den falske 'snebil', en kopi af de berømte Deloreon DMC-12 fra 'Tilbage til fremtiden'. (Billede: Facebook)

Han kan sin filmhistorie, Simon Laprise fra Montreal, Canada, der valgte at tage gas på diverse myndigheder med en kopibil.

I hverfald skabte han en temmelig nøjagtig kopi af den berømte Deloreon DMC-12, kendt fra filmen 'Tilbage til fremtiden', der havde premiere for 33 år siden. Han placerede 'bilen' udenfor sit hjem i Montreal i denne uge. Det skriver nydailynews.

Han er uddannet maskinist og designer, og han placerede da også et opslag på Facebook for at forevige begivenheden.

Senere har han også delt et foto af en forvirret politimand, som var stoppet op og stod ved siden af 'bilen'. På et tidspunkt indså betjenten dog, at der var tale om en bil bygget i sne, og han forstod at komme med et perfekt modsvar. Simon Laprise har nemlig delt billedet en 'parkeringsbøde' hvor politiet har skrevet (på fransk): 'Du har gjort vores aften fin'.

'Du har gjort vores aften fin' har betjentene skrevet på denne seddel. (Billede: Facebook)

Ifølge Simon Laprise tog det ham fire timer at lave den falske Deloreon. Han gjorde det primært for at narre folkene bag snerydningsmaskinen.

Bagefter jokede han med, at bilen 'var blevet trukket til et snedepot', men tilføjede så, at den var blevet ødelagt, da vejen blev ryddet.

Her er den oprindelige bil fra filmen 'Tilbage til fremtiden' (Billede: LUCY NICHOLSON)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx