Af Niels Pedersen - 20/10-17 23:02

Nettet koger over: Har Trumps kone en dobbeltgænger? Nettet koger over: Har Trumps kone en dobbeltgænger?

Der hersker konspirationsteorier om Trump-familien efter nyt interview.

Trump og Melania

Donald Trump talte kort med journalisterne om Iran-aftalen og sundhedsvæsenet foran Det Hvide Hus den 13. oktober, som du kan se på videoen herover. Men på de sociale medier fokuserede folk på noget helt, helt andet.

Ved Trumps side stod førstedamen Melania som så mange gange før - eller gjorde hun? En bruger på Twitter var fuldstændig overbevist om, at kvinden med solbrillerne og den detektiv-agtige jakke i virkeligheden var en dobbeltgænger, skriver flere amerikanske medier, herunder New York Post.

'Det er ikke Melania. At forestille sig, at de ville gå så langt som at forsøge at få os til at tro, det er hende på tv, overgår ens fatteevne. Det får mig til at spekulere over, hvad der ellers er løgn,' skrev JoeVargas på Twitter.

Konspirationsteorien fik kun yderligere luft af, at Donald Trump under presseseancen kom med den noget besynderlige formulering 'min kone Melania, som faktisk står lige her'.

JoeVargas' tweet blev delt og liket som en steppebrand, og inden længe dukkede der memes, GIF'er (små korte filmklip) og en masse spydige kommentarer op på de sociale medier. Ifølge Inquisitr.com eksploderede Google-søgningerne på 'Melania Trump double' (Melania Trump dobbeltgænger, red.) med 250 procent, efter at videoen af den bebrillede og jakke-klædte førstedame begyndte at florere på nettet.

Flere andre udtrykker da også samme undren som JoeVargas på de sociale medier.

'Vil den rigtige Melania være venlig at vise sig?,' spurgte komikeren Andrea Wagner Burton sine følgere på Facebook og fortsatte:

'Er det bare mig, eller var det en dobbeltgænger, der skulle forestille Melania under hans tale i dag (13. oktober, red.)?'

'Og... hvorfor ville den idiot sige 'min kone Melania, som faktisk er lige her...' virkelig, kig nu rigtig godt efter,' skriver Andrea Wagner Burton til opslaget, hvor hun indsatte et nærbillede af Melania Trump ved siden af billedet af den kvinde, der stod ved Donald Trumps side under interviewet.

Andre gjorde sig morsomme over den angiveligt falske førstedames identitet.

'Falske Melania Trump er afsløret som værende det kriminelle geni, som ikke er til at fange, Carmen Sandiego,' skriver TrumpsTaxes med en reference en fiktiv tegneserieskurk.

Men konspirationsteorierne er blevet skudt fuldstændig ned af en kropssprogsekspert, som er fuldstændig overbevist, at det var den rigtige førstedame, der stod ved sin mands side under presseseancen.

»Hendes statur og ansigtsbevægelser, som eksempelvis hendes lidt spidse læber og nikken til sin mand, er i overensstemmelse med, hvad vi har set før,« siger Joe Navarro, som arbejdede for FBI i 25 år, til Vogue og fortsætter:

»Ikke-verbalt er der intet unormalt ved hendes opførsel,« siger Navarro, som dog tilføjer, at førstedamen er meget stoisk - eller behersket, om man vil - af natur, hvilket kan gøre hende til genstand for sådanne spekulationer.

Donald Trump har for vane at angribe sine modstandere og medierne for at sprede 'fake news' - ofte uden at fremlægge antydningen af beviser.  Men denne gange er der vist noget om snakken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
To personer anholdt efter biljagt
bt.dk
Kom hjem til indbrud, en klippet hæk...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx