Af Sebastian Kirk - 22/01-18 09:34

Fly med 300 passagerer skulle til at lette: Men personalet slog alarm, da de så piloten Fly med 300 passagerer skulle til at lette: Men personalet slog alarm, da de så piloten

 

storybild

En British Airways-pilot er blevet fyret og anholdt, efter han angiveligt mødte fuld på arbejde. (Billede: ROGAN WARD)

En britisk pilot blev torsdag arresteret i Gatwick-lufthavnen syd for London, fordi han var under mistanke for at være påvirket af alkohol før en flyvetur.

Den 49-årige mand skulle have fløjet 300 passagerer fra Gatwick til Mauritius, men de måtte vente i mere end to timer, idet flyet blev holdt tilbage ved gaten.

Kabinepersonalet mente angiveligt, at den pågældende mand - flyets andenpilot - lugtede af alkohol, så de tilkaldte politiet, skriver flere britiske medier.

»Betjente stormede flyet og gik direkte mod cockpittet. Andenpiloten blev lagt i håndjern og ført væk … Det er forfærdeligt at tænke på, hvad der kunne have sket,« siger en passager til mediet The Sun.

Hos British Airways, der ejer det pågældende fly, beklager man hændelsen dybt.

»Vi tager denne situation ekstremt alvorligt,« siger en talsmand til BBC og fortsætter:

»Vi er kede af den forsinkelse, vores kunder oplevede. Flyet blev ved gaten, indtil en anden pilot blev fundet. Vores kunders og ansattes sikkerhed er altid vores førsteprioritet.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx