Af Webstud/AS - 06/12-17 21:36

Har du lagt mærke til detaljen på dagens mest omtalte forside?Har du lagt mærke til detaljen på dagens mest omtalte forside?

Taylor Swift har hundrede millioner af følgere, og alene på YouTube har sangstjernen 10 milliarder afspilninger. Popprinsessen er vant til at være i centrum, men i en nylig kåring stjal en anonym albue al opmærksomheden.

storybild

(Billede: Time)

TIME udnævner årligt 'Person of the Year', som har udrettet noget helt specielt på godt og på ondt. Sidste år var det den amerikanske præsident Donald Trump, der løb med æren. I år gik prisen dog ikke til én person, men til en hel gruppe. Det skriver Metro.

(Billede: Time)

På forsiden ses 'The Silence Breakers', bestående blandt andre af tidligere Uber-ingeniør Susan Fowler, som startede sexchikane-opråbet i Silicon Valley, Ashley Judd, den første af 80 kvinder til at anklage Harvey Weinstein for sexchikane, samt popikonet Taylor Swift.

LÆS OGSÅ: TIME kårer Trump til Årets Person - men er der et skjult budskab?

Det er stærke, feministiske stemmer, der afbilledes på magasinforsiden, men det er en helt sjette, mystisk kvinde, som netop nu er hovedperson i alverdens nyhedsartikler. Mange undrer sig nemlig over, hvorfor der i højre side på forsiden er en arm uden noget ansigt.

(Billede: Time)

LÆS OGSÅ: Time: Tavshedsbrydere i kamp mod sexchikane er årets person

National korrespondent for TIME, Charlotte Alter, forklarede Metro, hvad årsagen var.

»En stor del af den her historie er, at ligemeget hvor meget stigmaet er blevet fjernet af Me Too-bevægelsen, er det stadig svært for mange kvinder at stå frem, sagde hun om den mystiske kvinde, som var blevet chikaneret, og ikke ønskede at stå frem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx