Af Maja Grønholdt Jensen - 08/01-16 23:11

Næppe danske ofre ved angreb i Egyptisk feriebyNæppe danske ofre ved angreb i Egyptisk ferieby

Først meldte internationale medier om såret dansker. Fredag aften tyder meget dog på det modsatte.

storybild

Efter alt at dømme er ingen danskere blandt de sårede, efter at bevæbnede mænd fredag aften angreb hotellet Bella Vista i feriebyen Hurghada ved den egyptiske Rødehavskyst.

Aftenen igennem har informationerne på de internationale nyhedsbureauer og medier stukket i alle retninger. Flere medier har meldt om, at en dansker skulle være såret.

22-årige Henriette i Hurghada: - Jeg gik i panik
22-årige Henriette i Hurghada: - Jeg gik i panik

Fredag aften skriver nyhedsbureauet Reuters, at de sårede efter alt at dømme er to østrigere og en svensker. Oplysningen stammer fra indenrigsministeriet i Egypten.

Nyhedsbureauet talte ellers tidligere fredag med såkaldte sikkerhedskilder, som oplyste, at en af de sårede skulle være dansker. Samme information fandt man også hos nyhedsbureauet Tass.

Dansker: Vi kiggede på stjerner og pludselig lød der skud
Dansker: Vi kiggede på stjerner og pludselig lød der skud

Hurghada er et populært turistmål. Også blandt danskere og Stig Elling fra Bravo Tours har til TV 2 News fortalt, at der opholder sig op mod 2000 danskere i byen.

Over for Ritzau fortalte marketingchef Ulrik Nissen fra Apollo Rejser fredag aften, at en dansker skulle være kommet til skade på hotellet. Marketingschefen vidste dog ikke, om der var tale om en såret, eller om personen var kommet til skade på anden vis.

DR har desuden været i kontakt med det lokale politi i feriebyen. Også her bliver det fredag aften afvist, at der skulle være en dansker blandt de sårede.

/ritzau/


LÆS OGSÅ: Mænd skyder ved turisthotel i Egypten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx