Af - 18/02-16 15:47

78-årig praktikant: Det er aldrig for sent at starte forfra78-årig praktikant: Det er aldrig for sent at starte forfra

En 78-årig bedstefar besluttede sig for, at han ikke gad at sidde og kukkelure derhjemme mere. Nu er han startet i praktik.

Bildstrecke im Grossformat »

Når ældre nærmer sig livets efterår, er der nok mange af dem, der føler, at det er for sent at starte på en frisk på arbejdsmarkedet; at de nok ikke har så meget at byde på mere. Men det skulle være løgn for en 78-årig bedstefar i Australien.

Det skriver Metro.

Ken Holmes, som den friske ældre herre hedder, mener, at han muligvis kunne være én af verdens ældste praktikanter. Han er startet som praktikant i administrationsafdelingen på et plejehjem i Victoria, Australien.

Sex bliver bedre med tiden: Her er 7 fordele ved at blive ældre
Sex bliver bedre med tiden: Her er 7 fordele ved at blive ældre

Den aldrende mand, der i mange år har været kirurgisk værktøjsmager, var blevet træt af at sidde hjemme og snakke med sine kæledyr. Derfor sidder han nu på plejehjemmet og hjælper andre ældre mennesker.

- Jeg har ikke fortalt mine børn, hvad jeg laver. Jeg ved, hvad de vil sige. De vil bare sige, at jeg burde være derhjemme, siger han og kommer med et råd til andre ældre mennesker derude.

- Fortsæt med at arbejde. Jeg gør det her for mig selv. Jeg er træt af at snakke med mine hunde og katte, der ikke taler igen.

Verdens sejeste oldemor hænger ud med unge superstjerner
Verdens sejeste oldemor hænger ud med unge superstjerner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx