Af - 03/05-15 13:27

4 stensikre råd fra herremagasin til at få sex på Tinder4 stensikre råd fra herremagasin til at få sex på Tinder

Mænd er alt for aggressive og tænker kun på én ting, når de kontakter kvinder på dating-sider. Fuld fart frem virker ikke, lyder det fra en kvindelig blogger. Følg i stedet fire simple trin i billedgalleriet herunder, som viser den sikre vej til sex. For mænd!

Bildstrecke im Grossformat »
- Vi ved, at kvinder nyder engangsknald lige så meget som mænd gør. (Ja, der findes liderlige kvinder i dit område). () Men de fleste (kvinder, red.) vil rigtig gerne vide, at mænd er stille og rolige og normale og vil opføre sig ordentligt, inden de modtager en grynet Snap af et mærkværdigt, behåret kød-skridt. Så respekter den første samtale, ligesom du ville gøre det, hvis du mødte en fremmed kvinde på en klub. - Det er så latterligt nemt. Men snak bare lidt med hende for at etablere 1) hendes interesse for dig og 2) det faktum, at du er sjov og ufarlig. Spørg hende hvordan hun har det, hvordan hendes aften har været, hvad hun lavede, og hvad hun har af planer senere. Hvad du IKKE skal spørge om er: Må jeg se dine patter. Om hun kan lide dem store. Eller andre ting i den boldgade. Det kan sagtens være, at der er kvinder, der udelukkende er på Tinder for at forsyne fremmede med gratis amatør-porno. () Men den hurtige fremgangsmåde er gennemskuelig og slap, og det giver os ikke fornemmelsen af, at du er en person, der bekymrer dig om samtykke, eller om den anden person også godt kan lide sex. Faktisk er din shotgun-metode at opnå sex på en godt bevis på, at du er en af de fyre, der respektløst snakker lort om kvinders kropsdele (...) - På Tinder skal du føre en stille og rolig samtale og vente på, at hun giver dig indtryk af, at I har gang i en afslappet score-situation. Hvis hun er klar på det, skal hun nok give dig et et grønt lys, så du ikke er i tvivl. Hvis hun virkelig gerne vil mødes – eller bare lave det frække – skal hun nok vise det. Hvis hun ikke siger det på en KLAR OG GRØNT-LYS-AGTIG måde, lad hende være. () Tænk, hvad I mænd må gå igennem, når I ikke får jeres blowjob eller senator-titler. Det er forfærdeligt. - Hvis hun giver dig et 'thumbs-up', foreslå så et stille og roligt møde over en drink. En drink! Ikke en håndspiller eller en body-tequila eller noget i den dur. Hvis hun ikke er klar på en drink, men hellere vil gå direkte til sofa-wrestling, skal hun nok sige det. Bare slap af med din viden om at kysseriet nok skal indtræffe sig senere. Hvis du altså ikke ødelægger det hele med din personlighed inden!?

Vil du se den? Er du klar på noget frækt? Hvad med et blowjob? Spørgsmål som disse bliver kvinder ofte udsat for fra mænd, der kun er ude efter én ting på diverse datingsider: Sex!

Disney-barnestjerne dater løs på Tinder - se hvordan du scorer hende
Disney-barnestjerne dater løs på Tinder - se hvordan du scorer hende

Og vi mænd venter åbenbart ikke lang tid, før vi skyder alle vores sex-ladede, upassende spørgsmål af. Ja, faktisk har vi kun tålmodighed til at vente til, at de første høflige introduktioner som: 'Hej, jeg håbede på, at vi ville matche' er overstået, før filmen knækker og dialogen går over i perversiteter.

Det skriver bloggeren Julieanne Smolinski på GQ Magazine, som ikke mener, at den 'frække' tilgang virker.

I stedet har hun lavet en 'fejlfri' plan på fire trin, der i hendes optik sikrer mænd sex, når de interagerer med kvinder på datigsider som for eksempel Tinder.

Læs dem i billedgalleriet herover!

Tinder-tyre lokket i akavet fælde: Sådan blev de snydt
Tinder-tyre lokket i akavet fælde: Sådan blev de snydt

Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken
Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken

Her er de 10 værste Tinder-dates
Her er de 10 værste Tinder-dates

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx