Af David Andersen - 19/11-17 12:58

Ny chok-beretning: IS fik sexslave til at spise sin egen babyNy chok-beretning: IS fik sexslave til at spise sin egen baby

En kurdisk kvinde, der blev holdt som sexslave af terrorgruppen IS, blev angiveligt narret til at spise sit ét år gamle barn, som var blevet myrdet og tilberedt.

storybild

Islamisk Stat i deres storhedstid i 2015. (Billede: STRINGER)

Der er kommet nye oplysninger frem, som dokumenterer den ondskab, der gennemsyrer terrororganisationen IS.

Det irakiske parlamentsmedlem Vian Dakhil fortæller til den egyptiske tv-station Extra News, at hun under befrielsen af kurdiske fanger har fået førstehåndsberetninger om grusomheder, der nærmest overgår den menneskelige forstand.

En kurdisk yazidi-kvinde, der havde været holdt som sexslave af IS, fortalte en rystende historie, der har brændt sig fast hos politikeren.

»En af de kvinder, vi lykkedes med at befri, sagde, at hun blev holdt i en kælder i tre dage uden mad eller vand. Efter følgende gav de hende en tallerken med ris og kød. Hun spiste maden, fordi hun var meget sulten«, sagde Dakhil ifølge The Independent.

»Da hun var færdig, sagde de: 'Vi tilberedte din etårige søn, som vi tog fra dig, og det er, hvad du lige har spist'«.

Vian Dakhil fik også at vide under befrielsem at en 10-årig pige var blevet voldtaget ihjel for øjnene af sin far og søskende.

Det anslås at over 10.000 yazidier blev kidnappet eller myrdet af IS i Irak i 2014. Siden da er mindst 3.100 af dem blevet dræbt, ofte på meget brutal vis, for eksempel ved halshugning, skriver The Independent. Mange er stadig savnet.

Vian Dakhil er selv yazidi, og hendes gentagne appeller har været medvirkende til, at mange af dem nu er blevet befriet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx