Af Carl-Emil Søe - 05/04-16 13:54

Tanten var homofobisk - se 18-årige Maggies legendariske comebackTanten var homofobisk - se 18-årige Maggies legendariske comeback

En tantes homofobiske kommentarer mod sin 18-årige biseksuelle niece har fået Twitter til at koge.

Bildstrecke im Grossformat »

Der har været familiedrama fra første række på Twitter, efter at 18-årige biseksuelle Maggie Glenn blev træt af sin tantes eftersigende nedsættende og homofobiske kommentarer. Efter flere hårde udvekslinger mellem de to familiemedlemmer, er tanten nu lagt for had.

Det hele begyndte, da Maggie Glenn fra Storbritannien tweetede følgende:

- Jeg kom op at skændes med min tante, og hun sagde at hun i det mindste ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt mit barn bliver en lebbe ligesom din mor gør", lyder det fra Maggie Glenn på Twitter.

20-årig homoseksuel popstjerne: Jeg taler om det, mange andre er flove over
20-årig homoseksuel popstjerne: Jeg taler om det, mange andre er flove over

Det var dog først det efterfølgende tweet, der fik en vaskeægte Twitter-lavine til at rulle. Her lagde 18-årige Maggie et screenshot ud af tantens undskyldning.

Her forklarer tanten, at hun ikke mente noget negativt med at kalde sin kusine for en "faggot"(svans, red.), men blot at homoseksuelle ifølge tanten, generelt opfører sig mere dramatisk. Samtidig skriver tanten, at Maggie jo er ung, og nok skal finde en mand.

'X Factor'-deltager afslører: Jeg er homoseksuel
'X Factor'-deltager afslører: Jeg er homoseksuel

Sms'en, eller undskyldningen om man vil, blev imidlertid hverken købt af biseksuelle Maggie eller Twitter. Tværimod gav Maggie den gas i sit svar:


Svaret taler vist for sig selv, og 20.000 likede Maggies reaktion.

Miley Cyrus springer ud som biseksuel: - Jeg var hende de andre piger øvede sig på
Miley Cyrus springer ud som biseksuel: - Jeg var hende de andre piger øvede sig på

Men Maggie var ikke tilfreds med blot at udstille tantens syn på biseksuelle. Derfor skrev hun følgende svar til tanten, hvor hun giver en sviner tilbage:

- Hej tante Marie. Helt ok. Jeg ved hvordan du er efter et par flasker vin. Jeg kommer nok ikke til fødselsdag, da jeg sammen med andre svanser har brugt måneder på at arrangere et enormt lesbisk orgie den dag. Forresten, hvordan går det med skilsmissen? Jeg så onkel Lee sammen med hans nye kæreste. Hun er tyve år yngre end dig, ikke?, skriver Maggie Glenn.

Comebacket har vækket stor begejstring på Twitter. Mere end 40.000 har liket niecens comeback, og mere end 30.000 har retweetet det kække svar.

Mand renses for chikane mod lesbisk par
Mand renses for chikane mod lesbisk par

Flere af Twitter-brugerne har dog ikke nøjedes med at blot at like eller retweete. I stedet har de været kreative i hånen af tanten, der nok ikke lige foreløbig sviner den kun 18-årige Maggie til igen.

Se hvordan Twitter-brugerne har moret sig over tante Marie i billedgalleriet.

LÆS OGSÅ: Par søgte lejlighed på Facebook: Blev mødt med had

LÆS OGSÅ: Kendt bodybuilder: Jeg er en kvinde inden i

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Blachman straffer meddommer: 'Jeg vil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx