Af - 19/05-15 11:58

STÆRKT! 5-årig dreng insisterer på, at mor køber mad til hjemløsSTÆRKT! 5-årig dreng insisterer på, at mor køber mad til hjemløs

Josiah Duncan på blot fem år fik en hel restaurant til at græde over sin hjertevarme gestus over for en hjemløs mand.

storybild

Ava Faulk med sønnen Josiah Duncan. (Billede: Facebook, privatfoto.)

Femårige Josiah Duncan fra Prattville, Alabama i USA, fik den anden dag en hel restaurant til at bryde ud i et synkront 'nåååååårh'.

Den lille purk stod sammen med sin mor i køen på byens Waffle House, da han pludselig fik øje på en beskidt mand uden for restauranten.

Opturs-betjent: Deler sin frokost med hjemløs i smug
Opturs-betjent: Deler sin frokost med hjemløs i smug

Forundret spurgte lille Josiah Duncan sin mor, hvorfor han var så beskidt. Moren, Ava Faulk, fortalte sønnen, at manden var hjemløs. Det begreb kendte Josiah ikke til, og Ava måtte forklare ham, at en hjemløs var en person uden et hjem.

Det satte store tanker i gang hos den lille purk, som ikke kunne slippe manden ud af syne.

Undertiden kom den hjemløse mand indenfor og havde sat sig ved et bord. Men da ingen kom hen til ham – hverken gæster eller tjenere - syntes Josiah, det var så synd for ham, at han efter lidt tids undren krævede, at hans mor gav den beskidte mand et godt måltid.

Det rapporterer den amerikanske tv-station WBT.

Moren respekterede sin søns godhjertede ønske og tog kontakt til manden.

35 mennesker yder unik indsats for Københavns hjemløse
35 mennesker yder unik indsats for Københavns hjemløse

Glad og overrasket besluttede den hjemløse sig på beskeden vis at takke ja til en lille hamburger, men efter Ava og Josiah havde gjort ham det klart, at han kunne vælge frit fra menuen, besluttede han sig for at opgradere til den store burgermenu.

- Må jeg bestille bacon, husker Ava, manden spurgte, hvortil hun svarede: Du må bestille lige så meget bacon, du vil, siger hun til tv-stationen.

Inden manden fik sin mad, indgik Josiah dog en aftale med ham:

- Jeg ville gerne bede sammen med ham, siger den femårige dreng, og forklarer, hvordan han sang bønnen højt for manden foran hele restauranten:

- Gud vores far, Gud vores far, vi takker dig, vi takker dig, for vore mange velsignelser, for vore mange velsignelser, Amen, Amen.

- Manden græd, jeg græd, alle græd, indrømmede Ava Faulk, som fortalte, at alle 11 personer i restauranten intenst fulgte med i, hvad der foregik.

- Se min søn røre de 11 personer på den restaurant vil for altid stå som en af de aller største bedrifter, man kan opleve som forælder, siger den stolte mor.

Kan du stå for disse tiggende hundeøjne?
Kan du stå for disse tiggende hundeøjne?

Så hjemløs læse samme bog igen og igen: Se hans perfekte gave
Så hjemløs læse samme bog igen og igen: Se hans perfekte gave

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx