Af Lars Dinesen - 06/10-17 18:54

Kommende brudgom ville møde sin elsker for sidste gang: Endte med at få sin penis skåret 90 procent afKommende brudgom ville møde sin elsker for sidste gang: Endte med at få sin penis skåret 90 procent af

En indisk mand fortryder formentlig sit valg lige nu.

storybild

Modelfoto

En 26-årig mand fra Indien er blevet lemlæstet med en kniv og har næsten mistet sin penis.

Det skriver New York Post.

Forud for sit forestående arrangerede ægteskab forsøgte en 26-årig mand at sætte et erotisk møde op med sin tidligere elsker igennem længere tid. For at dele en sidste gang sammen.

De to skulle mødes på et gæstehus i byen Kattipuram. Kvinden var i dog langt fra begejstret for tanken, så hun endte med at tage en kniv og skære hans lem, så det hun hang ved i en tiendedel af sin tykkelse. Naboerne på pensionatet kunne høre mandens skrig igennem væggende.

Den 30-årige kvinde var angiveligt stærkt modstander af det kommende bryllup, hvor forældrene havde valgt en brud til den 26-årige mand.

Manden blev hastet på hospitalet, hvor lægerne formåede at genforene ham med sin penis i en vellykket operation, der tog otte timer. Lægerne forventer, at han vil komme sig fuldstændig ovenpå angrebet, samt at han er på benene igen indenfor fire uger.

Det lokale politi forklarer ifølge britiske Sun, at den 30-årige kvinde er blevet tilbageholdt og forhørt efter hændelsen, der har fundet sted i september.

 

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx