Af - 10/04-16 18:20

Blev efterladt i lufthavnen for 30 år siden: Har du set mine forældre?Blev efterladt i lufthavnen for 30 år siden: Har du set mine forældre?

Selv om der er gået 30 år, siden han blev efterladt, håber en britisk mand stadig, at hans forældre en dag dukker op.

Bildstrecke im Grossformat »

I dag er det præcis 30 år siden, at Steven Hydes blev efterladt i Gatwick lufthavn i London.

Den 10. april 1986 fandt en medarbejder i lufthavnen den dengang kun omkring 10 dage gamle dreng på et dametoilet. Han var iført en sparkedragt og indhyllet i et tæppe. Han virkede ren og sund, men der var ingen spor efter hans forældre.

Dengang blev han til en historie i landets medier, som kaldte den ukendte dreng for ‘Gary Gatwick’ - opkaldt efter lufthavnens bamse-maskot. Men der var aldrig nogen, der fandt frem til Stevens forældre.

Familie på ferie glemte tre-årig datter på rasteplads
Familie på ferie glemte tre-årig datter på rasteplads

30 år senere har Steven Hydes stadig ikke givet op. Han håber, at han en dag kan finde sine forældre, så de kan give ham nogle svar.

- Det er det der med ikke at vide noget. Hvorfor det skete og sådan nogle ting vil jeg gerne vide, fortæller Steven Hydes i et interview med Sky News.

Han har allieret sig med organisationen Missing Family, der hjælper folk med at finde frem til familiemedlemmer, de har mistet kontakten til.

For et par år siden tog han en DNA-test, som afslørede, at hans forældre sandsynligvis er fra England, Irland, Skotland, Tyskland eller Frankrig. Og via et online familietræ har organisationen muligvis fundet frem til to familiemedlemmer, hvis DNA ligner Stevens.

England i chok: Baby død i bizar ulykke hos bedsteforældre
England i chok: Baby død i bizar ulykke hos bedsteforældre

Der er bare et problem:

- Lige nu har vi to tætte relaterede til Steven, som vi ikke kan komme i kontakt med. De har ikke logget ind på deres profiler i lang tid, så de kan ikke se de beskeder, vi har sendt til dem. Det er ikke bare frustrerende; det er en stor hindring for vores søgen, siger Gail Hickman fra Missing Family til Sky News.

Steven Hydes understreger, at han ikke bærer nag over for sine forældre - så hvis de overvejer at stå frem, skal de ikke være nervøse for, at han hader dem.

- Jeg vil ikke have, at de er bange for at stå frem. Jeg er ikke en vred person - det er ikke derfor, jeg gør det her, siger han.

Steven Hydes har oprettet en Facebook-side, som han bruger i jagten på sine forældre, og her kan du følge med i hans rejse sammen med næsten 50.000 andre mennesker.

Spædbarn fundet i affaldsskakt har fået plejefamilie
Spædbarn fundet i affaldsskakt har fået plejefamilie

So yesterday I turned 30 if yesterday was my birthday or not I'm not sure but I had a great day. I guess which ever day...

Posted by Gary gatwick airport baby abandoned on Friday, 1 April 2016

Me when I was younger.If anyone thinks I resemble anyone or has any information please contact me on garygatwick1986@hotmail.co.uk

Posted by Gary gatwick airport baby abandoned on Monday, 21 March 2016

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx