Af Niels Pedersen - 21/10-17 12:46

Ung kvinde skrev hjerteskærende Facebook-besked efter kærestens død: Her er den rystende sandhedUng kvinde skrev hjerteskærende Facebook-besked efter kærestens død: Her er den rystende sandhed

En britisk kvinde var ikke helt så uskyldig i forbindelse med kærestens død, som hun gav sig ud for.

storybild

Zoe Warren forsøgte at dække over sin forbrydelse med et tilsyneladende hjerteskærende Facebook-opslag.

'Jeg elsker dig. Du er min bedste ven og sjæleven i én. Mit hjerte kan ikke stoppe med at briste, og jeg bliver ved med at vente på at vågne op fra dette mareridt.'

Sådan indledte 20-årige Zoe Warren et Facebook-opslag få timer efter, at hendes 29-årige kæreste Mark Shaw var blevet fundet livløs i en blodpøl i sit hjem i byen Chester-le-Street nær Newcastle sidste december.

Men hvad der ved første øjekast lignede en hjerteskærende sidste hilsen til kæresten, var i virkeligheden et iskoldt og kynisk forsøg på at skjule den bestialske forbrydelse, hun selv havde begået, skriver flere engelske medier, herunder Daily Mail.

Det var først, da Zoe Warren over for sin nye kæreste pralede med, at hun var sluppet afsted med det mordet, at efterforskerne fik mistanke til hende. Under retssagen ved Newcastle Crown Court kom der uhyggelige detaljer frem om mordet.

Zoe Warren og hendes medsammensvorne, 19-årige Keiran Adey, bandt Mark Shaw, hvorefter det sagesløse offer blev gennemtævet med både en knippel og en billiardkø og endda blev bidt. Til sidst stak Zoe Warren sin kæreste ihjel med en kniv.

Hun havde kun dannet par med Mark Shaw i et par dage, da hun flyttede ind i hans hus og begik det bestialske mord.

Efter anholdelsen forsøgte hun ellers at overbevise politiet om, at Keiran Adey alene havde stået bag voldsorgiet mod hendes kæreste. Adey indrømmede, at han havde deltaget, men insisterede på, at det var Zoe Warren, der slog Mark Shaw ihjel.

De er begge blevet dømt en livstidsstraf for mordet. Det betyder en dom på minimum 17 års fængsel efter britisk lov. Zoe Warren blev også fundet skyldig i at have truet et vidne.

Du kan læse hele Zoe Warrens skræmmende forsøg på at dække over sin forbrydelse i en Facebook-opdatering her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To personer anholdt efter biljagt
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx