Af Mick Allerup Jensen - 19/08-17 16:47; Opdateret: 19/08-17 18:28

Dette hus er HELT almindeligt - det er udsigten til naboens have IKKEDette hus er HELT almindeligt - det er udsigten til naboens have IKKE

I den irske by Cork er der et ganske almindeligt hus til salg. Men huset har nu fået så meget opmærksomhed, at vi vælger at dele det med dig.

storybild

Udefra gaden ser det hele meget almindeligt ud (Billede: Google Stre)

Huset trænger nok til en mindre modernisering, men så skulle det også være helt fint. Naboerne er sikkert også helt fine mennesker. De lader ihvertfald til at være af den stille og rolige slags.

Prisen er også rimelig. Huset koster nemlig omkring en million danske kroner og har tre soveværelser - en fin bolig for den lille familie. Hvis man er heldig, vil man sikkert godt kunne prutte prisen ned.

Men lad os vende tilbage til naboerne. Der er nemlig noget, du skal vide og være klar til, hvis du vælger at hive pløkkerne op og flytter til det sydirske.

Det fandt journalisten Denise O'Donoghue ud af. Hun lagde et billede på Twitter, og nu vækker huset forundring på det sociale medie - eller rettere sagt: Naboerne vækker forundring.

Naboerne har nemlig en noget speciel have, og den skal du nok være klar til at kigge på.

I det mindste kan man nok godt formode, at de ikke holder de vilde druk- og technofester.

Og det skal du nok heller ikke gøre...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx