Af - 19/05-14 16:01; Opdateret: 19/05-14 16:47

Mor giver mobbere tørt på med rørende historie: - Derfor har min 2-årige dreng langt hårMor giver mobbere tørt på med rørende historie: - Derfor har min 2-årige dreng langt hår

Jennifer Canvasser har flere gange oplevet hånende kommentarer om sin 2-årige søns lange hår. Nu svarer hun igen og forklarer den rørende baggrund.

storybild

Jennifer Canvasser sammen med sin søn Zachary. (Billede: Facebook/Micah Smiles)

Jennifer Canvasser er en amerikansk kvinde, som har oplevet enhver mors værste mareridt: At opleve sit barn dø.

Derfor gør folk det heller ikke nemmere for hende, når de driller og gør nar af hendes anden søn Zachary, fordi han har langt hår.

Kvinde var led ved autistisk dreng i Legoland: Nu svarer hans mor genialt igen
Kvinde var led ved autistisk dreng i Legoland: Nu svarer hans mor genialt igen

For nylig lagde hun nogle billeder op på Facebook-mindesiden for hendes døde søn Micah. Billederne viste en langhåret Zachary på to år.


Det fik endnu engang folk til at kommentere drengens ligheder med piger, hvilket Jennifer til sidst ikke ville ignorere.

Mobber kaldte denne handicappede dreng for grim. Hans mors svar er det sejeste
Mobber kaldte denne handicappede dreng for grim. Hans mors svar er det sejeste

Derfor har hun skrevet en meget rørende blog, hvor hun forklarer, hvilken betydning Micahs død har for Zacharys lange hår.

- Min 2-årige søn har langt hår. Han bliver ofte forvekslet med en lille pige. Det generer mig ikke. Hvis det gjorde, så klippede jeg hans hår. I et års tid har masser af mennesker opfordret mig til at klippe Zacharys hår. De gør grin med ham. De driller. De dømmer. De skubber. Det er fint, det generer mig ikke.

- Zacharys hår er langt, fordi Micahs aldrig blev. Da min søn Micah blev født havde han masser af tykt smukt hår. Da Micah blev meget syg med nekrotiserende enterokolitis og kronisk nyresygdom, mistede han alt sit hår. Micah blev skaldet. At se på Micah som skaldet, efter han havde så meget smukt hår, var en konstant påmindelse om hvor svag og syg han var. Da Micah begyndte at få det bedre blev hans hår tykkere. Da Micahs helbred blev værre faldt hans hår af og blev tyndt.

- Micahs sidste nat her på jorden blev brugt i vores arme. Vi holdt Micah tæt, og han vidste, at han altid ville blive elsket af os. Før jeg gav min søn et sidste farvelkys, samlede og flettede jeg hans hår i nakken og klippede det af med en saks for at beholde det og værdsætte det forevigt. Et år efter hans død tog jeg den lille konvolut med hans hår frem og kyssede det, mens jeg længtes efter at have ham tilbage i mine arme.

- For mig er Zacharys hår et symbol på hans helbred. Han er fantastisk sund, levende og smart - det vidner hans lange hår om.

- Før du dømmer en mor til en lille dreng med langt hår, så tag et skridt tilbage og overvej sammenhængen. Hvad har den familie været igennem? hvad har denne lille dreng været igennem?

Læs hele hendes blog her.

Se herunder en video om Micah.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Her er BTs karakterer: Vejret var...
bt.dk
Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx