Af DANNY LONGHI ANDREASEN - 30/06-17 08:25; Opdateret: 30/06-17 09:06

Kvinde gik amok: Knuste svigerfars testikler så hårdt, at han dødeKvinde gik amok: Knuste svigerfars testikler så hårdt, at han døde

Når to haner sendes i kamp mod hinanden i Indien, er der garanti for blodsprøjt og voldsomme scener foran de begejstrede tilskuere.

storybild

(Billede: Iris)

Men nu viser det sig, at det ikke kun er livsfarligt for de tobenede dyr at involvere sig i de brutale kampe.

Det måtte chokerede vidner sande, efter de havde overværet en hanekamp i den indiske by Saitola i den østlige delstat Jharkhand. Det skriver Daily Mail.

En kvinde ved navn Anima Kharia og hendes mand, Bhairaw, havde sendt deres hane i kamp. Hanen tabte, og det resulterede i et kraftigt skænderi mellem ægteparret.

Mænd går langt for bedre sex: Udsætter kønsdelene for bizar behandling
Mænd går langt for bedre sex: Udsætter kønsdelene for bizar behandling

Anima Kharias svigerfar, Gau Kerketta, så optrinnet og forsøgte at lægge sig imellem de to iltre personer. Det skulle han aldrig have gjort, for det endte med, at han blev revet i testiklerne og døde af akut blodmangel.

Gau Kerketta blev overfaldet af sin svigerdatter, der i voldelig fremfærd greb fat om mandens testikler og klemte til, indtil de gav efter og sprængtes. Angrebet resulterede i kraftig blødning.

Mand 'sad fast' i penis-ring i flere dage: Sådan kom han fri
Mand 'sad fast' i penis-ring i flere dage: Sådan kom han fri

- Parret var sandsynligvis fuld. Svigerfaren forsøgte at pacificere dem, men kvinden greb hans testikler og klemte dem. Manden døde på stedet, siger politimanden Ashok Kumar ifølge Daily Mail.

Anima Kharia, der er midt i 30’erne, har angiveligt tilstået drabet, men hun hævder, at det var et uheld. Hun er fængslet, så længe undersøgelsen pågår.

Denne legetøjshest går viralt: Hvad er det mellem benene?!
Denne legetøjshest går viralt: Hvad er det mellem benene?!

Ifølge obduktionsrapporten døde manden som følge af blandt anden den kraftige blødning.

Ægteparret har nægtet at have deltaget i hanekampen, som i øvrigt er blevet forbudt i den indiske region efter protester fra dyrerettighedsaktivister.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx