Af - 23/08-15 08:56; Opdateret: 23/08-15 09:12

Forældre raser over ubehagelig overraskelse i baby-vådservietterForældre raser over ubehagelig overraskelse i baby-vådservietter

Det nærmer sig en decideret shitstorm for firmaet Huggies i USA, der blandt andet laver vådservietter til børn.

Bildstrecke im Grossformat »

De små glinsende partikler, som har fået flere forældre op i det røde felt er næsten ikke til at se på billederne, men de er der.

Det vælter ind med klager til det amerikanske firma Huggies i USA via de sociale medier fra amerikanske forældre.

Her skriver mange bekymrede forældre, at de har fundet noget ganske forfærdeligt i deres små børns vådservietter.

- Lad være med at bruge Huggies vådservietter. Hvad end, der er i dem, så er det farligt. Fiberglas?, spørger en mor på Instagram.

Og hun er langt fra den eneste, er har fundet noget glinsende i vådservietterne. Som flere bekymrede forældre frygter er fiberglas, fordi det kløer, når de bruger dem. Det kan du se flere, der hævder i toppen af artiklen.

Utrolig kundeservice: Her redder steward familiens USA-tur
Utrolig kundeservice: Her redder steward familiens USA-tur

25-årige Annie har fået dødsdom af lægerne: Jeg har været heldigere end de fleste
25-årige Annie har fået dødsdom af lægerne: Jeg har været heldigere end de fleste

- Første vådserviet jeg hev frem var fyldt med fiberglas. De små skinnende prikker på billedet er fiberglas. Vores børn har altid haft en rimelig slem bleudslæt, og nu ved jeg hvorfor.

Og sådan fortsætter det, hvor flere forældre hævder, at de får udslæt af at bruge vådservietterne, der burde være meget skånsomme. Flere opfordre til at boykotte Huggies fuldstændigt.

Men Huggies har været på banen for at forsøge at forklare, hvad det kan være, og de har endda oprettet en såkaldt FAQ eller spørgsmål/svar på deres hjemmeside for de mange bekymrede forældre.

- Vi bruger ikke glas i fremstillingen af vores vådservietter. Helt overordnet så blander vi en række fibre for at lave vores produkt. Det sker - sjældent - at disse fibre kan danne skinnende partikler, som minder om det, som kunderne har fundet, lyder det fra officiel side.

Virksomheden holder fast i, at partiklerne er helt ufarlige, og at de ikke kommer til at trække produkterne tilbage, men det får nu stadig forældrene til at klage.

- Jeg troede, at der var tale om en enkelt fejltagelse, men jeg køber ret mange Huggies. Og jeg har tjekket dem alle i min taske, og der er glassplintre i dem. Jeg vil levere boksen tilbage og smide resten ud. Det er uvirkeligt. Jeg er så rasende, skriver en kvindelige Facebook-bruger på opslag, som du kan se forneden.

Nedenstående opslag på Facebook har fået over 15.000 interaktioner, hvor Huggies forsøger at komme til genmæle.

Hello Huggies Parents, As some of you may have heard, a concern about our wipes was raised recently on Facebook. We...

Posted by Huggies on Thursday, August 20, 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx