Af - 14/03-14 11:21

High school-elever betalte hundredvis af kroner for at slippe for Justin BieberHigh school-elever betalte hundredvis af kroner for at slippe for Justin Bieber

Elever på en skole i USA har fået nok af Justin Biebers superhit 'Baby', efter at det blev spillet på repeat i alle pauser i næsten to hele skoledage.

storybild

Bieber har på få år opnået enorm popularitet, men for elever på en amerikansk skole var det alligevel for meget at få et af hans hits spillet på repeat i alle frikvarterer. (Billede: Polfoto/AP)

Hvordan får vi eleverne til at donere penge til et godt formål? Vi spiller Justin Biebers kæmpehit 'Baby' nonstop i alle frikvarter, indtil vi har indsamlet 500 dollars.

Den idé fik elevrådet på Tenino High School i delstaten Washington på den amerikanske vestkyst – ikke at forveskle med hovedstaden Washington DC – og i mandags iværksatte de planen. Den virkede efter hensigten.

Efter du har set dette vil du næppe være fan af Justin Bieber igen
Efter du har set dette vil du næppe være fan af Justin Bieber igen

- Åh gud, mit hoved er ved at eksplodere, sagde eleven Zack Chamberlai mandag til den lokale tv-station King 5 News.

- Jeg må have spist fem Ibuprofen (smerstestillende piller, red.) allerede, tilføjede han.

- Vi er færdige med at lytte til den sang igen og igen. Det er blevet virkelig slemt. Jeg vil bare gerne hjem, forklarer en anden elev ved navn Jasmine Moore.

Rigmandskvarter demonstrerer mod Justin Bieber: Bliv væk!
Rigmandskvarter demonstrerer mod Justin Bieber: Bliv væk!

Tirsdag kunne han og de andre elever så ånde lettet op, da målet om at indsamle 500 dollars blev nået – og faktisk pænt overskredet – og Bieber-nummeret endelig stoppede med at blive spillet på repeat pauserne.

To elever gav hver 100 dollars – svarende til godt 535 kroner – for at blive fri for musikken og støtte det gode formål, og i alt blev der indsamlet mere end 900 dollars svarende til næsten 5.000 kroner, skriver King 5 News.

Pengene bliver doneret til en skole i det afrikanske land Ghana, hvor donationen gerne skulle være nok til at sikre 254 hjemløse børn mad og skolematerialer i knap en måneds tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx