Af - 11/06-16 14:23

P-vagt stjal hans plads: Så tog han sagen i egen håndP-vagt stjal hans plads: Så tog han sagen i egen hånd

En parkeringsvagt fik lov at smage sin egen medicin, da han tog 46-årige Torry Dranges private parkeringsplads.

Bildstrecke im Grossformat »

Her i galleriet kan du finde billeder af parkeringer, der langt fra sidder lige i skabet.

Da norske Torry Drange skulle på arbejde i fredags, var hans private parkeringsplads optaget af en P-vagts bil. Derfor besluttede han sig for at tage lidt gas på parkeringsvagten.

Det skriver VG.

Systemnedbrud har parkeret p-automaterne i København
Systemnedbrud har parkeret p-automaterne i København

46-årige Torry Drange arbejder i Sandvika og lejer en parkeringsplads, som er mærket med hans egen navn og nummer. Men da han skulle på arbejde forleden, opdagede han, at pladsen var blevet hapset af en parkeringsvagt fra firmaet Q-park.

- Jeg kommer kørende, og da jeg skulle parkere på min plads, ser jeg, at P-vagtens bil står der. Så gik jeg ind på mit kontoret, skrev en bøde på et stykke papir og lagde den på hans forrude, siger han til VG.

Bøden lød på 800 norske kroner, og på papiret skrev Torry Drange sit kontonummer og bad om at få overført pengene inden den 24/6. Da han så P-vagten vende tilbage til sin bil, konfronterede han ham med parkeringen. Her kom P-vagten tilsyneladende med undskyldningen over alle undskyldninger.

- Han sagde: 'Jeg skulle bare ...'. Det er præcis det samme, som vi andre siger, når de giver os bøder, siger Torry Drange til VG.

I et Facebook-opslag skriver Torry Drange, at han siden er blevet kontaktet af Q-park over telefonen. Her kom han efter eget udsagn til at tale med en 'fræk' medarbejder, der gjorde opmærksom på, at bøden ikke ville blive betalt, og som nægtede at undskylde parkeringen.

Shopping og parkering øger overskud i Københavns Lufthavn
Shopping og parkering øger overskud i Københavns Lufthavn

Ifølge Q-Park var meningen med opkaldet dog netop at beklage, at parkeringsvagten havde nappet Torry Dranges plads.

- Hensigten med telefonsamtalen var at beklage den forkerte parkering, hvilket også blev gjort. Vores ansatte informerede samtidig om, at vi ikke ser hans bøde som reel på grund af en manglende hjemmel for at lægge den der. Hvis han har opfattet vores ansat som fræk, beklager vi det. Det er ikke sådan, vi ønsker at fremstå, skriver kontroldirektør i Q-Park, Kine Lørdal, i en mail til VG.

Du kan finde Torry Dranges Facebook-opslag her:

Betal parkering med dankort eller app? Her er den bedste løsning
Betal parkering med dankort eller app? Her er den bedste løsning

Se kortet: Her er det i fremtiden slut med gratis parkering
Se kortet: Her er det i fremtiden slut med gratis parkering

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx