Af - 29/06-16 16:45; Opdateret: 29/06-16 17:09

Utroligt! Denne kvinde er 50 år gammelUtroligt! Denne kvinde er 50 år gammel

Denne kvinde holder sig helt exceptionelt godt på trods af sin fremtrædende alder.

Du kan se en række billeder af Ye Wen i videoen herover.

Der er nogle mennesker, der holder sig lidt bedre end andre med alderen - og så er der Ye Wen, der tager det skridtet videre.

Vildt! Her lander Tony Hawk 'verdens sværeste trick' som 48-årig
Vildt! Her lander Tony Hawk 'verdens sværeste trick' som 48-årig

Den kinesiske kvinde er blevet et hit i sit hjemland, efter hun har delt sin historie - og billeder - online. Og det er der en helt specifik grund til. For den veltrænede kvinde, der på flere fotos optræder i bikini, ser umiddelbart ud til at være 20-25 år gammel. Men faktisk er hun - og hold nu fast - 50!

Det kinesiske nyhedssite People’s Daily Online har ifølge Daily Mail bragt historien om Ye Wen, og her fortæller hun, hvordan hun aldrig rigtigt havde været interesseret i træning, indtil hun lærte at svømme som 30-årig.

QUIZ: Hvor gamle er superstjernerne?
QUIZ: Hvor gamle er superstjernerne?

Herfra begyndte svømmehobbyen nærmest at blive en besættelse, og i de sidste to årtier har Ye Wen svømmet næsten hver dag, mens hun også et par gange om ugen træner i fitness-center.

For at det ikke skal være løgn, så har Ye Wen endda født et barn, hvilket blot gør det endnu mere utroligt, at hun kan opretholde så flot og veltrimmet en krop.

Far som 68-årig: Rolling Stones-stjerne får tvillinger
Far som 68-årig: Rolling Stones-stjerne får tvillinger

Men intet stopper hende tilsyneladende, og hun håber, at hun kan blive ved med at bære en bikini, til hun er 80. Vi håber på en opfølger om 30 år!

Du kan se, hvordan Ye Wen ser ud i videoen i toppen af artiklen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx