Af - 07/03-14 11:32; Opdateret: 07/03-14 11:42

Katheryn blev efterladt på toiletgulv som baby. Nu efterlyser hun sin morKatheryn blev efterladt på toiletgulv som baby. Nu efterlyser hun sin mor

En amerikansk kvinde leder nu efter sin mor, der fødte hende på en Burger King-restaurant.

storybild

(Billede: Facebook, Katheryn Deprill)

27-årige Katheryn Deprill fra USA forsøger nu at blive genforenet med sin mor, som hun har aldrig har set eller talt med.

Ketheryn Deprill blev født på et toilet i en Burger King-restaurant i 1986, og moderen forlod hende liggende på gulvet.
Siden har de aldrig været i kontakt.

Dengang fandt restaurant-personalet den nyfødte pige på toilettet, da flere gæster hørte barnegråd, men moderen var væk, og Katheryn Deprill blev istedet adopteret af en lokal familie.

Nu har Katheryn Deprill sat en efterlysning i gang på Facebook, som hun håber kan føre til, at mor og datter kan mødes.

- Leder efter min mor. Hun fødte mig den 15. september 1986. Hun efterlod mig på toilettet på Burger King, da jeg var timer gammel. Hjælp mig med at finde hende ved at dele dette. Måske vil hun se det. Tak, skriver den forældreløse kvinde på Facebook.

Hun slog billedet op i søndags, og mere end 17.000 personer har allerede delt efterlysningen.

- Jeg vil gerne se hende og spørge hende, hvorfor hun efterlod mig, og så vil jeg gerne vide, om jeg har nogle søskende, siger hun til 69 News, som er et lokalt medie i Pennsylvania.

- Vi er ikke ude efter dig, og vi ikke sure. Jeg vil bare gerne se dig, siger Katheryn Deprill, som i dag selv er mor til tre.LÆS OGSÅ: Dansk familie søges: 40 år gamle breve kom aldrig frem

LÆS OGSÅ: Her de mest eftersøgte danskere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx