Af - 29/04-16 12:21

Fik varm voks i hovedet mens han sov: Nu har han taget sin søde hævnFik varm voks i hovedet mens han sov: Nu har han taget sin søde hævn

Kæresten klaskede varm voks på hans øjnbryn mens han sov. Nu har han taget en ganske modbydelig hævn over hendes ugerning

Det er denne prank, Rueben nu har taget sin søde, søde hævn over. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Rueben og Rebekah tjener penge på at 'pranke' hinanden og uploade videoerne til youtube, men et par af de seneste videoer har været på grænsen til ondskabsfulde.

De vil pranke ven med æg - ingen havde forudset konsekvensen
De vil pranke ven med æg - ingen havde forudset konsekvensen

For nylig uploadede parret en video (den du kan se her i toppen af artiklen), hvor Rueben sover lur på sofaen, da hans kæreste klasker et stykke voks-papir til at fjerne hår med på hans øje. I videoen jamrer han, når han skal have det af, mens han kæreste næsten ikke kan stoppe med at grine.

Mand læser luskede bøger i metroen: Se folks reaktion
Mand læser luskede bøger i metroen: Se folks reaktion

Men nu har Rueben svaret igen. Han lister ud på badeværelset, hvor Rebekah har sit makeup stående. Hun har for vane at blande sin foundation i en lille skål, som hun så lader stå, så hun kan genbruge blandingen.

Alle griner af Tom: Er det ondt eller sjovt?
Alle griner af Tom: Er det ondt eller sjovt?

Og det har Reuben opdaget, og som hævn for øjenbryns-eskapaden, sniger han en ordentlig portion selvbruner ned i blandingen og rører rundt.

Og så venter han ellers spændt på at kæresten, efter at have lagt sin morgenmakeup og begivet sig mod skolen, vender hjem med et meget, meget orange ansigt.

Selvsagt er Rebekah ikke særligt tilfreds med hans hævn.

- Det er ikke sjovt! Du ved at selvbruner suger sig ind i min hud, klager hun.

Se hævnvideoen her:

HAHA: Her er verdens bedste prank til brusebadet
HAHA: Her er verdens bedste prank til brusebadet

LÆS OGSÅ: Over stregen? Her klasker hun varm voks i ansigtet på sin kæreste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx