Af - 14/01-15 14:12; Opdateret: 14/01-15 14:55

TV: Far i chok efter han fandt dette klip på sin søns iPadTV: Far i chok efter han fandt dette klip på sin søns iPad

Han så et klip på sin søns iPad, der gjorde ham bange. Nu beder han nettet om hjælp.

Dette er et uddrag af den originale video fra YouTube. Metroxpress har valgt at sløre drengens ansigt for at beskytte hans identitet. Kilde: YouTube Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Et klip på YouTube har skabt stor debat i USA. Her ser man en ung kvinde synge, men snart bliver sangen afbrudt af et verbalt angreb mod to børn i baggrunden.

I klippet kan man høre, hvad der lyder som slag og høje råb mod børnene, der angiveligt har spildt et glas mælk.

Ifølge den amerikanske mand, der har lagt klippet op, er kvinden mor til hans søn, der også optræder i videoen.

- Jeg fandt videoen på min søns iPad, og den er åbenlyst optaget af hans mor [...] Du vil høre hende slå min søn og hendes anden søn, og de forfærdelig ting hun råber af min stakkels dreng, skriver manden, der har lagt klippet på YouTube.

Grise og bacon forbydes i børnebøger, så jøder og muslimer ikke fornærmes
Grise og bacon forbydes i børnebøger, så jøder og muslimer ikke fornærmes

Han skriver videre, at han har vist klippet i retten, men at de lokale myndigheder ikke vil gøre noget i sagen. Derfor forsøger han nu at få klippet til at gå viralt, så han kan få overbevist myndighederne om at tage sagen seriøst.

- Min søn så klippet med mig, og han var rædselsslagen for, at hans mor ville finde ud af, at jeg havde set det, og at han ville blive slået igen. Han siger, at hun slår ham, når hun bliver vred, skriver faren i det hjerteskærende råb om hjælp.

Ifølge manden er problemet hans køn, og han er ikke i tvivl om, hvad der ville være sket, hvis kønsrollerne var byttet om.

- Hvis det var en kvinde, der klagede over barnets far, så ville han blive anholdt. Jeg er så ked af det på min søns vegne, skriver han.

Farens mission er lykkedes med at få klippet til at gå viralt er lykkedes - og en heftig debat har rejst sig på YouTube og flere amerikanske medier, hvor brugerne diskuterer om morens opførsel overfor børnene er i orden.

Kræftramtes børn fortvivlede forældre: Hjælp os med at få vores billeder igen
Kræftramtes børn fortvivlede forældre: Hjælp os med at få vores billeder igen

Dansk kvinde giver mandens elskerinde en offentlig skideballe i avisannonce
Dansk kvinde giver mandens elskerinde en offentlig skideballe i avisannonce

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx