Af - 22/08-15 09:16

Hajangreb stoppede hende ikke - gik i vandet igen for at redde sin venHajangreb stoppede hende ikke - gik i vandet igen for at redde sin ven

Det er ikke alle, der ville gå i vandet igen kort tid efter et hajangreb, men 10-årige Kaley havde en særlig grund.

Bildstrecke im Grossformat »

10-årige Kaley Szarmack øvede sig i at surfe sammen med familie og venner. Hun tog en kort pause, da hun pludselig følte at hun blev bidt. Hun vendte sig om og så en haj. Det skriver den amerikanske radiostation WJXT.

Mens Kaley Szarmack gik op fra vandet råbte hun til de andre, at der var en haj, og at de skulle gå op. Men Kaley opdagede, at hendes 6-årige veninde stadig var i vandet, så Kaley vendte om, løb tilbage i vandet og reddede hendes veninde op. Det fortæller hendes far, Dave Szarmack til WJXT.

Verdens største haj fanget på video: Måler gigantiske 6 meter
Verdens største haj fanget på video: Måler gigantiske 6 meter

– Jeg tænkte ikke så meget på min fod på det tidspunkt. Hun var ikke så langt ude i havet, så jeg løb bare ud og trak hende ind på stranden, fortæller den 10-årige pige om episoden til WJXT.

Hajangrebet skete på Jacksonville strand i Florida, USA onsdag. Kaley Szarmack ligger nu på sygehuset for at komme til hægterne igen. Hun har fået 90 sting i benet efter mødet med rovfisken.

Datter så sin far blive dræbt af haj i Australien
Datter så sin far blive dræbt af haj i Australien

Men hun er ved godt mod, fortæller hendes far Dave Szarmack:

- Kaley klarer det rigtig godt - hun skal nok komme sig igen. Hun får ingen varige mén og hun kommer både til at løbe, hoppe og svømme igen snart. Selvfølgelig får hun et rimelig stort ar, men så har hun en historie at fortælle om det.

LÆS OGSÅ: Mor til surfer: Jeg løb over til fjernsynet

LÆS OGSÅ: TV: Kæmpe hvidhaj angriber turister i bur

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx