Af - 26/04-17 17:11; Opdateret: 26/04-17 17:57

Forfærdeligt dyrplageri mod hunde: Politi finder godbidder med knivbladeForfærdeligt dyrplageri mod hunde: Politi finder godbidder med knivblade

Politiet i Frankfurt melder om, at man i øjeblikket oplever, at dyreplagere er på spil i byen.

storybild

Små knivblade, der kan gemme sig i pølseender, er bare et eksempel på, hvad hundeejere finde i naturen. (Billede: Polizei Frankfurt)

Har du oplevet lignende episoder? Så hører metroxpress gerne fra dig. Send os en mail på 1929@bt.dk eller skriv til os på vores Facebook-side.

På Twitter har Polizei Frankfurt to gange delt billeder af godbidder, men en forfærdelig overraskelse i.

Både lørdag og igen mandag har politiet fundet små pølsebidder, hvor nogle har gemt små knivblade inde i pølsebidderne.


Ifølge det tyske medie Frankfurter Neue Presse var det en 25-årig hundeejer, der lørdag fandt disse små tilsyneladende harmløse godbidder. Vedkommende kontaktede politiet, der nu advarer befolkningen i området.

Folk raser over Cara Delevingne: Har givet sin hund dette halsbånd
Folk raser over Cara Delevingne: Har givet sin hund dette halsbånd

Historien har også nået norske Dagbladet, hvor man melder om, at man i januar gjorde lignende opdagelser i Trondheim. Her var hundeejeren Lotte Hoel ude for at lufte sin 10 måneder gamle hund, Nalah, da en sådan hændelse fandt sted.

»Jeg opdagede, at hun samlede noget op fra bakken, og jeg bad hende hurtigt om at slippe det. Da jeg bøjede mig ned til hende, peb hun kraftigt. Jeg åbnede hendes mund og her var en afkappet Dentastix fuld af små søm,« fortalte hun ifølge Dagbladet.

Snart kan hundeejere få store bøder for at gøre dette
Snart kan hundeejere få store bøder for at gøre dette

Herhjemme har Dyrenes Beskyttelse ikke meldinger om, at der skulle være smidt godbidder med sådanne genstande rundt om i naturen. Det nærmeste, man kommer eksemplet, er, at man nogle gange har set nabostridigheder, der involverer katte. Her mistænker man, at nogle har puttet eksempelvis gigtmedicin i noget, som nabokatten så har spist, men det har man ikke kunnet bekræfte, fortæller organisationen til metroxpress.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx