Af - 23/07-16 15:17

Sådan fanger du alle Pokémon: Tips fra manden, der har fanget dem alleSådan fanger du alle Pokémon: Tips fra manden, der har fanget dem alle

Hvis du vil blive mester i Pokémon Go, må du lære fra den bedste.

Bildstrecke im Grossformat »

Pokémon Go er det helt store hit lige nu, og hele verden er blevet ramt af bølgen.

I går kunne metroxpress fortælle, at Nick Johnson fra New York havde fanget alle Pokémon i spillet Pokémon Go. Det fremlagde han bevis for på Reddit.

Nick Johnson har spillet Pokémon Go, lige siden det kom ud, og nu - 153 kilometers gange og 4.629 Pokémon-fangster senere er missionen fuldført. Nu afslører han sine bedste trick til at få fanget alle Pokémon til Independent.


Nick Johnson første råd er, at at man skal købe et par sko, som man er komfortabel med at gå langt i. Selv endte han med at gå otte miles, svarende til næsten 13 kilometer hver dag efter job i jagten på at finde Pokémon.

Og måske er det ligefrem løbesko, du skal have fat i, for Nick Johnson fortæller, at hans lange gåture altid blev holdt i et meget hurtigt tempo, da spillet er bedre til at opfatte joggin-tempo frem for de langsomme gåture.

Så skete det: Poké-mester har fanget dem ALLE
Så skete det: Poké-mester har fanget dem ALLE


Hvis du forsøger at klække æg, bør du gå i en lige linje. Nick Johnson forklarer nemlig, at spillet jævnligt registeret din afstand ved at beregne afstanden i en lige linje mellem, hvor du var i forhold til, hvor du er. Det er spild af tid og energi at gå rundt i cirkler, for så registeret spillet ikke, hvor langt du egentlig er gået.

- Jeg lærte det på den hårde måde, tilføjer Nick Johnson til Independent.


Det tredje råd fra Nick Johnson er, at du skal satse på de hyppigt forekommende Pokémon, såsom Pidgey og Weedle, hvis du gerne hurtigt vil stige en level. De kræver kun 12 eller 25 slik for at at stige et level versus de 50 stykker slik, det kræver for de mere sjælende og magtfulde figurer.


Hvis du vil bruge penge på Pokémon Go, får du ifølge Nick Johnson mest for pengene, hvis du køber æg incubators - "rugemaskiner".


Ifølge Nick Johnson hjælper det også på din Pokémon-jagt, hvis du låner en andens telefon. Den kan nemlig fungere som en Pokémon-radar, mens du er travlt beskæftiget med noget andet på din egen telefon.

Nick Johnson brugte sin kærestes telefon, når hun var gået i seng, og sådan sikrede han sig, at han ikke missede nogle Pokémon, der dukkede op imellemtiden.

Dansk politi har humor: Går viralt med bøn til Pokémon-spillere
Dansk politi har humor: Går viralt med bøn til Pokémon-spillere


Det vigtigste råd af alle er ifølge Nick Johnson at samarbejde med andre Pokémon-spillere. Selvom spillet ikke i sig selv indeholder sociale funktioner, kan det godt betale sig at hjælpe hinanden, for det giver dig mulighed for selv at få hjælp, når du står og mangler et sted, hvor du kan finde en specifik Pokémon.

Eksempelvis brugte mesteren forgæves en helt dag på at finde Dratini, en sjælden drage-Pokémon. En fremmed spiller, som Nick Johnson mødte på gaden, fortalte ham, hvor der i New Jersey lå en hemmelig Dratini-redde. En dag efter havde Nick Johnson nok Dratini til at udvikle den til en Dragonite.

Nick Johnson var også medlem af en del grupper på Facebook, hvori man delte tips og tricks med andre spillere i ens område.

TV: Her bliver Pokémon fanget på københavnsk stripklub
TV: Her bliver Pokémon fanget på københavnsk stripklub


LÆS OGSÅ: Godt nyt: Opdatering til Pokémon GO på vej

LÆS OGSÅ: Fyr ville have 33.000 kr. for sin Pokémon Go-konto: Se hans vilde Pokémons her

LÆS OGSÅ: Sådan skjuler du, at du er en kæmpe Pokémon-nørd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx