Af - 20/04-15 17:41

TV: Rørende: 7-årig autist vil få dit hjerte til at smelteTV: Rørende: 7-årig autist vil få dit hjerte til at smelte

Colin Gilpatrics største ønske er at blive gift og få børn - men først måtte han spørge en af Hollywoods største navne til råds.

Den syvårige Jedi-aspirant Colin Gilpatric er blevet et sandt internet-hit, efter han dybt bekymret besluttede sig for at skrive et brev til Star Wars-skaberen George Lucas.

Colin - der er autist - var rystet over, at Jedi's ikke kan gifte sig og få børn af frygt for, at børnene bliver draget til 'the dark side', og derfor ville den unge Colin høre, om ikke George Lucas kunne ændre det kodeks, som Jedi's lever efter. Han satte sig for at skrive et brev:

- Kære George Lucas

- Jeg kan ikke lide, at en Jedi ikke kan gifte sig. Jeg vil gifte mig uden at blive en sith.

- Vær sød at ændre reglerne.

Brevet, som den unge dreng sendte til George Lucas.

Colin Gilpatric blev helt ekstatisk, da han fandt ud af, at folkene bag Star Wars-serien havde givet ham et svar. I en video, som Colins mor har uploadet til YouTube, kan man se, hvordan den syvårige dreng åbner konvolutten med svaret på det presserende spørgsmål.

Syvårige Colin, da han åbner brevet fra Lucasfilm.

Svaret lød:

- Kære Colin,

- Mange tak fordi du skrev til os med dit spørgsmål. Det lyder til, at kraften er stærk hos dig, og du viser stor visdom ved at stille dit spørgsmål.

- At være en Jedi handler om at kende værdien af venskab, medfølelse og loyalitet, og disse værdier er vigtige i et ægteskab. En Sith tænker kun indad - kun på sig selv.
Når du finder en, du kan finde sammen med på en uselvisk måde, så er du på vej ad lysets sti, og mørket vil ikke tage kontrol over dig. Med denne godhed i dit hjerte, kan du blive gift.

- Vi har et par gaver til dig, som vi håber, at du kan lide. Endnu engang tak fordi du skrev til os.

- Må kraften være med dig!

- Med venlig hilsen

- Dine venner på Lucasfilm.

Brevet vakte naturligvis glæde hos den unge Jedi-aspirant, der udbrød:

- Jeg kan blive gift? No way!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx