Af - 30/08-16 16:01

Nøgenhed stjæler billedet fra 17-årig student: Kan du se hvorfor?Nøgenhed stjæler billedet fra 17-årig student: Kan du se hvorfor?

Pludselig kom der væsentlig mere hud med på billedet end først planlagt.

storybild

Den 17-årige Jillian Henry fra USA fik taget nogle billeder lørdag for at mindes sine år i highscool, nu er billederne gået viralt på grund af en nøgen gæst i baggrunden.

Det skriver Oregon Live.

Nogle gange er det ikke altid, der hvor kameraet fokuserer, der rummer den bedste historie. Det måtte den 17-årige Jillian fra Oregon sande, da hun og en veninde ville tage et par studenterbilleder ved bredden af Willamette River.

Folk smiler smørret over OL-åbning i Rio: Kan du se hvorfor?
Folk smiler smørret over OL-åbning i Rio: Kan du se hvorfor?

Jillian og fotografveninden Elena Nesbit knipsede løs ved flodens bred i anledningen af, at den 17-årige Jillian snart skulle rykke op i gymnasieskolens trejde år 'senior year' på South Eugene High School.

Pludselig brød noget dog ud af buskene på skovkanten, som stjal fokus i billedet. En nøgen mand, der luftede sin hund ved flodens bred.

De to veninder grinede af hændelsen og om søndagen lagde Jillian to af billederne på sin Twitter-profil med ordene: 'Elsker mine senior-billeder.'

Kvindelig pilot har 200.000 følgere på Instagram: Kan du se hvorfor?
Kvindelig pilot har 200.000 følgere på Instagram: Kan du se hvorfor?

- Jeg postede dem og var superglad, da jeg havde fået et par hundrede favorit-markeringer, og så tog jeg ud for at svømme og var uden for mobilnettet i et par timer. Da jeg kom tilbage på nettet var der et par tusinde, og de blev bare ved med at komme, siger hun ifølge OregonLive og forsætter:

- Jeg havde aldrig forventet, at det ville stikke så meget af.

I skrivende stund er de to billeder af mandens lidt akavede 'photobomb' blevet delt 24.000 gange og har fået tre gange så mange twitter-hjerter.

LÆS OGSÅ: Folk taler vildt meget om dette foto: Kan du se hvorfor?

LÆS OGSÅ: Nettet går grassat over dette bikini-billede: Kan du se hvorfor?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx