Af - 30/08-16 16:01

Nøgenhed stjæler billedet fra 17-årig student: Kan du se hvorfor?Nøgenhed stjæler billedet fra 17-årig student: Kan du se hvorfor?

Pludselig kom der væsentlig mere hud med på billedet end først planlagt.

storybild

Den 17-årige Jillian Henry fra USA fik taget nogle billeder lørdag for at mindes sine år i highscool, nu er billederne gået viralt på grund af en nøgen gæst i baggrunden.

Det skriver Oregon Live.

Nogle gange er det ikke altid, der hvor kameraet fokuserer, der rummer den bedste historie. Det måtte den 17-årige Jillian fra Oregon sande, da hun og en veninde ville tage et par studenterbilleder ved bredden af Willamette River.

Folk smiler smørret over OL-åbning i Rio: Kan du se hvorfor?
Folk smiler smørret over OL-åbning i Rio: Kan du se hvorfor?

Jillian og fotografveninden Elena Nesbit knipsede løs ved flodens bred i anledningen af, at den 17-årige Jillian snart skulle rykke op i gymnasieskolens trejde år 'senior year' på South Eugene High School.

Pludselig brød noget dog ud af buskene på skovkanten, som stjal fokus i billedet. En nøgen mand, der luftede sin hund ved flodens bred.

De to veninder grinede af hændelsen og om søndagen lagde Jillian to af billederne på sin Twitter-profil med ordene: 'Elsker mine senior-billeder.'

Kvindelig pilot har 200.000 følgere på Instagram: Kan du se hvorfor?
Kvindelig pilot har 200.000 følgere på Instagram: Kan du se hvorfor?

- Jeg postede dem og var superglad, da jeg havde fået et par hundrede favorit-markeringer, og så tog jeg ud for at svømme og var uden for mobilnettet i et par timer. Da jeg kom tilbage på nettet var der et par tusinde, og de blev bare ved med at komme, siger hun ifølge OregonLive og forsætter:

- Jeg havde aldrig forventet, at det ville stikke så meget af.

I skrivende stund er de to billeder af mandens lidt akavede 'photobomb' blevet delt 24.000 gange og har fået tre gange så mange twitter-hjerter.

LÆS OGSÅ: Folk taler vildt meget om dette foto: Kan du se hvorfor?

LÆS OGSÅ: Nettet går grassat over dette bikini-billede: Kan du se hvorfor?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx