Af - 28/12-16 12:10; Opdateret: 28/12-16 12:21

Blev droppet over sms: Her tager hun genial hævn for øjnene af millioner af seereBlev droppet over sms: Her tager hun genial hævn for øjnene af millioner af seere

Hvis bare ekskæresten havde vidst, hvad der ventede ham.

storybild

Se hele billedet længere nede i artiklen. (Foto: Twitter) (Billede: Twitter)

Selvom man ikke længere er forelsket i sin partner, vil de fleste vil nok være enige i, at det er dårlig stil at slå op via en sms.

Ikke desto mindre var det netop det, der skete forleden for 30-årige Breanna Clanton fra Austin i den amerianske delstat Texas.

17-årig finder på genial måde at betale utro ekskæreste tilbage
17-årig finder på genial måde at betale utro ekskæreste tilbage

Hendes forlovede gennem fire måneder sendte en iskold besked på mobilen, hvor han gjorde forbi med den begrundelse, at han ikke følte de havde noget til fælles, skriver Dallas News.

Hvad han dog ikke vidste på det tidspunkt var, at Brenna forinden havde købt billetter til en kamp mellem deres favorit NFL-hold Dallas Cowboys, som skulle møde Detroit Lions 2. juledag. Som om det ikke var nok, havde Brenna også sørget for overnatning til dem via Airbnb.

Kvinde fandt sin utro mands Tinder-profil: Hendes hævn er genial
Kvinde fandt sin utro mands Tinder-profil: Hendes hævn er genial

Tilbage stod Brenna med en dyrkøbt julegave og et knust hjerte. Men i stedet for at hænge med skuffen og droppe at se kampen eller se den på egen hånd, gav hun den ene billet til en ven, og sammen drog de afsted.

Med sig bragte hun et skilt, som hun håbede, at eks'en ville komme til at se på storskærmen. Her havde hun skrevet teksten: 'Min forlovede droppede mig i en sms. Han burde have ventet til efter jul.'
Det viste sig at være en ikke helt dum ide. For under kampen fangede en kameramand synet af den unge kvinde blandt tilskuerne, og det lykkedes hende dermed at få sendt sit budskab ud til millioner af tv-seeere inklusiv eks-kæresten.

- Jeg besluttede mig for at gøre lidt grin med det. Det her var måden, jeg kunne få en lille hævn på, siger Brenna Clanton til Dallas News.

Mor tog morsom hævn over sin datter efter  megabrandert
Mor tog morsom hævn over sin datter efter megabrandert

Øjeblikket, hvor kamerat fanger den unge kvinde, er efterfølgende gået viralt på Twitter, hvor Brenna har høstet masser af støtte fra folk.
Mon ikke også, at ekskæresten blev bare en anelse midsundelig. Dallas Cowboys endte nemlig med at banke modstanderne fra Detroit Lions med 42-21.

LÆS OGSÅ: Kvinde tager genial hævn for utroskab

LÆS OGSÅ: En kollega drak af hendes coffee creamer hele ugen - så tog hun genial hævn

LÆS OGSÅ: Skaldet far deler billede af baby med vild hårpragt

LÆS OGSÅ: Her er sandheden bag billedet, der deles igen og igen

LÆS OGSÅ: Foto af betjent og baby hitter: Her er den rørende historie

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx