Af Bo Poulsen - 28/09-17 11:21

Han droppede kæresten på utilgivelig måde - endte med at få hende som chefHan droppede kæresten på utilgivelig måde - endte med at få hende som chef

Nichebloggen 'Ask A Manager', der fungerer som en rådgivningsbrevkasse, modtog i august noget af et dilemma.

storybild

Modelfoto.

En anonym amerikansk skolelærer fortalte, at en af hans ekskærester, Sylvia, skulle være hans nye chef. Det var i den grad et problem, fordi bruddet mellem de to langt fra var kønt. Og det er vist en underdrivelse.

Selvom det lå ti år tilbage, så droppede han Syliva på en måde, som de fleste nok ville mene var utilgivelig. Den anonyme brevskriver fortalte, at han i en juleferie tog sine ting og flyttede til udlandet, hvor han havde fået arbejde, mens Sylvia besøgte sin familie. Forklaringen var simpel, men rimelig usympatisk. Han kunne simpelthen ikke overskue at slå op med hende.

Historien skabte ifølge Buzzfeed stor debat omkring den unavngivne mands karakter. Han har nu skrevet en e-mail med svar på hele balladen, som det skabte. Først og fremmest lægger han vægt på, at Sylvia har det godt i dag.

'De af jer, som anklagede mig for at ødelægge Sylvias liv tog fejl. Det er gået rigtig godt for hende,' skriver han.

Ekskæresten har giftet sig ind i en rig familie, og hun har børn med sin ægtemand. Efter noget tid tog den mandlige skolelærer kontakt til ekskæresten, der nu var blevet hans chef, og kort tid efter indkaldte skolens bestyrelsesformand til et møde. Her deltog alle tre. Skolelæreren blev dog ikke fyret på grund af det komplicerede forhold mellem leder og menig medarbejder.

Formanden gav i stedet udtryk for, at skolen var bekymret for sladder og fremtidige skandaler. Og der blev også lagt vægt på, at det var langt sværere for bestyrelsen at finde en ny skoleleder frem for en ny lærer. Derfor foreslog formanden en række tiltag, som kunne forhindre uønskede situationer i at opstå.

Eksempelvis måtte skolelæreren og Sylvia ikke snakke sammen på tomandshånd. Alle møder skulle dokumenteres, og han måtte ikke diskutere ledelsen og hende med sine kolleger.

'Jeg forstår ikke, hvordan det skulle kunne fungere. Det ville være meget ukarakteristisk for mig, og mine kolleger og venner ville hurtigt blive mistænkelige,' skriver han.

Han mener klart, at det var en straf. En straf som han ikke kunne leve med, hvorfor han valgte at sige sin stilling op på stedet. Nu er han arbejdsløs og skal formentlig finde job i en anden by, da ekskærestens nye svigerfamilie angiveligt er gode venner med bestyrelsesformanden. Den anonyme brevskriver mener, at Sylvia har straffet ham. Han kan ikke forstå, hvor hun ifølge hans egen tolkning inddrog dem i den personlige sag, som han stadig mener, at de kunne have løst.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Direktør lod tidligere escortpige...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
DRs 'chefredaktion' er vokset fra 15...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx