Af - 27/04-14 16:40

Hvor dybt kan man synke: Stjæler fra død drengs gravHvor dybt kan man synke: Stjæler fra død drengs grav

En amerikansk kvinde er på video blevet taget i at stjæle fra en 14 måneder gammel drengs gravsted, hvor der siden 2007 er sket en lang række tyverier.

storybild

En amerikansk kvinde er på video blevet taget i at stjæle fra en 14 måneder gammel drengs gravsted, hvor der siden 2007 er sket en lang række tyverier. (Billede: Youtube)

Hvor dybt kan man synke?

Det spørgsmål er vel meget passende at stille her.

Kvinden på billedet, og som du kan se i videoen herunder, blev i sidste uge taget i at stjæle fra et gravsted, hvor en blot 14 måneder gammel dreng, Hayden "Tank" Cole Sheridan, ligger begravet.

Ansat stjal en halv million fra beboere på plejehjem
Ansat stjal en halv million fra beboere på plejehjem

I to år havde det lokale politi i Ontario, Ohio, forsøgt at finde frem til den skyldige i en række besynderlige tyverier fra gravstedet. For hver gang Haydens forældre lagde fysiske minder til deres afdøde søn, forsvandt de få timer efer.

- Da familien kom til mig, kunne jeg læse smerten i deres ansigter. Det var sådan en tragisk historie, siger Jon Sigler, der var blandt de ledende politimænd i efterforskningen.

- Det påvirkede os på samme måde, som det påvirkede alle andre, understreger Sigler.

Det skriver Reuters.

Politiet gjorde, hvad de kunne for at komme til bunds i sagen, og i sidste uge fik de så et gennembrud. De havde fanget personen på kamera.

»Thai-massør dopede mig og stjal for 100.000«
»Thai-massør dopede mig og stjal for 100.000«

Billedet lagde de med det samme op på deres Facebook-væg, og de skulle ikke vente længe, før der skete noget.
Kommentarerne væltede ind, og flere identificerede utvivlsomt kvinden på billedet til at være 54-årige Frieda Kay Shade.

Jon Sigler fandt hurtigt frem til Shade på Facebook og så - ved at gennemgå hendes private billeder - at hun på flere af dem havde det samme tøj på som personen på billedet.

Onsdag i sidste uge meldte Shade sig selv på den lokale politistation.

Mand i g-streng stjal batmankostume foran politistation
Mand i g-streng stjal batmankostume foran politistation

Tyverierne startede helt tilbage i 2007, men fik altså først opmærksomhed fra politiet for cirka to år siden. Siden 2007 er der løbende forsvundet alt fra bamser over legetøj til solcelledrevne dimser fra graven, og politiet vil nu undersøge, om Frieda Kay Shade kan kædes sammen med alle tyverierne, eller om det blot er det seneste eksempel, hvor hun stjal en gul bamse fra graven, som hun kan sigtes for.

Hun bliver senere på måneden fremstillet for en dommer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
To mænd fyret efter julefrokost i...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx