Af - 09/09-13 21:43

Nu blander Hillary Clinton sig i SyrienNu blander Hillary Clinton sig i Syrien

USA's tidligere udenrigsminister, Hillary Rodham Clinton udtaler sig nu for første gang om krisen mellem USA og Syrien

storybild

(Billede: Polfoto)

USA's tidligere udenrigsminister, Hillary Rodham Clinton udtaler sig nu for første gang i krisen mellem USA og Syrien siden det kemiske angreb mod civile i Syrien 21. august.

Hun siger, at den russiske udenrigsminister, Sergej Lavrov's forslag til, hvordan en amerikansk ledet krig mod Syrien kan undgås, kan vise sig at være et 'vigtigt skridt imod at forhindre Damaskus i at bruge kemiske våben.'

Ifølge New York Times siger Hillary Clinton, at hun netop er kommet fra et møde med præsident Obama for at diskutere Syrien-krisen, hvor hun roste den russiske udenrigsministers forslag om, at Syrien skal opgive sine kemiske våben mod, at USA undlader at angribe Syrien. Men at det er på en betingelse:

- Det må ikke blive endnu en undskyldning for forsinkelse eller obstruktion, siger Hillary Clinton, der tilføjer, at forslaget 'kun er kommet frem i kraft af USA's troværdige militære pres mod Syrien.'

Hillary Clinton, som forlod regeringen i år, siger endvidere ifølge New York Times, at hun støtter Obamas beslutning om et begrænset angreb mod Syrien, eftersom præsident Assad's brug af kemiske våben kræver en kraftig reaktion fra det internationale samfund ledet af USA.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx