Af - 11/09-15 11:47

Teenager advarer med billede: Det her gør en pille ved kroppenTeenager advarer med billede: Det her gør en pille ved kroppen

Amy Thomson advarer i et filmklip andre mod at tage stoffer efter, at hendes eget liv har taget en voldsom drejning på grund af en pille.

Bildstrecke im Grossformat »

En skotsk teenager, der har tilbragt en måned i koma efter at have taget stoffer, ses nu i en video på nettet, som hendes familie håber vil fungere som en advarsel til andre unge.

I juni kollapsede 16-årige Amy Thomson til en privatfest, hvorefter hun i ugevis fik livsopretholdende behandling på et hospital i Glasgow. Siden har hun været i rehabilitation for de hjerneskader, hun pådrog sig af stofferne - formentlig MDMA.

Det skriver The Guardian.

I det korte filmklip, som familien har delt åbent på Facebook ses teenageren i sin kørestol, hvor hun viser sin taknemmelighed over for alle de, der har støttet hende – både på hospitalet og på Facebook.

Forslag til lovændring: Gør det lovligt at besidde narko
Forslag til lovændring: Gør det lovligt at besidde narko

- Tak, tak for jeres støtte, siger Amy Thomson med besværet stemme.

Amys kusine Kayla har kommenteret videoen:

- Nogle mennesker har måske grædt, leet eller er blevet chokeret over at se videoen. Men det her er hvad en lille pille kan gøre mod dig. Hvis dette ikke er en øjenåbner for alle, der fortsætter med at tage stoffer, så ved jeg ikke hvad det eller skulle være.

25-årig sigtet for at besidde stor mængde narko
25-årig sigtet for at besidde stor mængde narko

Familien trøster sig ved, at Amy er i klar bedring.

- Hvad du ser her er fantastisk i forhold til den måde, hun var på for et par uger siden. Hun har forbedret sig på mange fantastiske måder, og hun har stadig mange forbedringer at vise os alle, lyder det.

Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok
Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx