Af - 22/09-16 18:06

Vrede måger holdt kvinde som gidsel i tre dageVrede måger holdt kvinde som gidsel i tre dage

- Jeg var rædselsslagen.

storybild

Photo taken on September 16, 2016 shows seagulls harrassing from diners for food at Bondi Beach in Sydney. The silver gulls, a native Australian species, have become aggressive towards diners at harbourside restaurants and beaches, with diners complaining that the birds snatch food off of their plates whilst they are eating. / AFP PHOTO / PETER PARKS (Billede: Peter Parks)

80-årige Barbara Cox oplevede sit livs mareridt, da hun skulle hænge vasketøj op i haven.

Her blev hun angrebet af en flok vrede måger, der blandt andet bed sig fast i hendes ben. Hun søgte ly for fuglene i sit hjem, hvor hun til sidst ringede til politiet, der fortalte hende, at de ikke kunne hjælpe, skriver Metro.

Dødeligt stik: Europas farligste myg sværmer på dette sted i Danmark
Dødeligt stik: Europas farligste myg sværmer på dette sted i Danmark

Det var først efter tre dage indespærret i sit hjem, hun turde tage chancen og bevæge sig ud, så hun kunne få behandling for skaderne, mågerne havde påført hende.

- Jeg gik ud for at hænge mit vasketøj op, og der så jeg noget nede bunden af haven. Det viste sig at være en død mågeunge. Det næste der skete var, at jeg blev angrebet af to måger, og den ene bed sig fast i mit ben. Jeg var rædselsslagen, jeg er 80 år, siger Barbara Cox, ifølge Metro.

Galleri: Sådan ser fugle ud med arme
Galleri: Sådan ser fugle ud med arme

- Den kom ned og satte sig fast med kløerne, og så hakkede den i mit ben, indtil det begyndte at bløde, siger hun.

Da hun forsøgte at få hjælp fra politiet, forklarede de, at der ikke var penge til at hjælpe borgere med den slags problemer.

- Det virkede som om, det varede for evigt, men det har nok ikke varet mere end et minuts tid. Jeg faldt, da jeg sloges med dem, og da jeg kom op igen kunne jeg grædende se, at der dryppede blod fra mit ben. Jeg skyndte mig ind og fik såret vasket og steriliseret, siger hun.

Analtours, farlige fugle og sex i Nyhavn: 50 ting du KUN ser i København
Analtours, farlige fugle og sex i Nyhavn: 50 ting du KUN ser i København

Men oplevelsen havde sat sig så dybt i hende, at hun ikke turde forlade sit hjem i tre dage. Hun tror, de forsøget at beskytte den døde unge, og hun er glad for, det ikke endte værre.

- De kunne have hakket mit øje ud, siger hun.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx